Luna decembrie 2022, Capricorn

Decembrie 2022, Capricorn
010 Capricorn       Deviza ta, pentru această lună, este: „Inima și rațiunea reprezintă clepsidre pe care oamenii le întorc, măcar o dată în viață, una în detrimentul celeilalte.” Rita Drumeș
     Începi luna cu nevoiea profundă de a-ți reevalua propria existență, de a face curățenie în plan relațional. Este momentul să descoperi care sunt sursele pierderilor cu care te confrunți acum, dacă merită să faci compormisuri pentru a te bucura de câștiguri materiale. În această lună ai sentimentul că renaști și Universul este de partea ta iar răul a fost, de fapt, spre binele tău de mai târziu. Este timpul să conștientizezi că marile probleme din cadrul relației de mariaj se datorează și faptului că ai ținut, poate, prea mult cont de bârfele, remarcile răutăcioase venite din partea celor care nu ți-au vrut binele.
            La început de lună ai ocazia să faci curățenie în relația cu prietenii și să observi ce merită să păstrezi în viața ta și ce nu. În preajma datei de 8 decembrie pot fi aduse la suprafață secrete care vizează o relație intimă, ceea ce ar putea să răscolească și mai mult problemele deja existente din relația de cuplu. Din data de 21 decembrie se poate vorbi despre ocazia de a reconfigura aspecte care vizează viața personală și relațională, de a reevalua relația în care ești deja implicat. Nu vor lipsi provocările în plan amoros, îndeosebi în preajma datei de 14  decembrie, atunci când ar putea să apară o despărțire neașteptată, menită să îți răscolească întreaga ființă.
          Din data de 21 decembrie, încet dar sigur, reușești să te pui în prim plan, să ieși în evidență printr-o atitudine mult mai optimistă, mai încrezătoare în propriile forțe de a răzbate, indiferent de obstacolele apărute în cale. Ești preocupat de propria înfățișare, de felul în care te percep ceilalți știind cum să te pui în valoare.
         Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj începutul de lună ar putea să te ajute să pui capăt definitiv unei relații de amor pentru a face loc alteia, ce pare a fi mult mai promițătoare.
             În ceea ce privește domeniul profesional este o lună destul de agitată, la capitolul loc de muncă, relația cu colegii sau colaboratorii. Perioada debutează cu o stare de încordare astfel că este recomandat să dai dovadă de prudență în domeniul profesional, îndeosebi în preajma datelor de 6 și 29 decembrie. Este posibil să apară unele probleme legate de taxe, impozite, ești nevoit să plătești daune sau reevaluezi un proiect, scotocești printre acte, documente pentru a face corecțiile necesare. Vor ieși la lumină multe secrete și te poți aștepta la competitori duri, acțiuni injuste venite din partea dușmanilor ascunși.
            În această lună este recomandat să eviți startul unor asocieri sau parteneriate, îndeosebi în a doua parte a perioadei, până în data de 28 decembrie. Pot apărea răsturnări de situație care vizează cheltuieli neașteptate, riscul de a cădea în capcana unor colaboratori neloiali, ceea ce poate conduce și la pierderi financiare, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Nu insista să dai startul unei colaborări, dacă observi că apar tot felul de obstacole, piedici menite să te avertizeze asupra unor intenții mai puțin corecte venite din partea unor colaboratori. Este semnul că nu este încă timpul să riști.
            După data de 29 decembrie astrele nu te favorizează, în ceea ce privește câștigurile venite din muncă proprie fiind nevoie de multă răbdare din partea ta pentru a reuși să treci peste obstacole, limitări, în plan profesional dar și financiar. Nu te simți apreciat suficient de către șefi, te poți confrunta cu pierderi datorate deciziilor luate de autorități, a schimbărilor legislative.
[sbscrbr_form]