Luna decembrie 2021, Vărsător

Decembrie 2021, Vărsător
011 Varsator        Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Nimeni nu poate trăi fără prieteni, chiar dacă stăpânește toate bunurile lumii.” Aristotel
       Începutul lunii îți aduce semnale destul de serioase în ceea ce privește relația cu prietenii și persoanele din anturajul apropiat care te pot ajuta să privești dintr-o nouă perspectivă proiectele în care ești implicat. Nu vor lipsi neîncrederea, momentele de neliniște cu privire la un grup, o organizație din care faci parte, cerându-se mai multă atenție la modul în care îți exprimi punctul de vedere. Este posibil să te simți folosit de prieteni, îndeosebi  în prima parte a perioadei. Ai ocazia să lămurești o serie de neclarități, în ceea ce privește relația de mariaj sau pur și simplu iei decizia să pui capăt definitiv unei relații care ți-a creat tot felul de nemulțumiri de-a lungul timpului. Nu sunt favorizate proiectele derulate în comun cu partenerul de viață, fiind momentul să te lămurești asupra adevăratelor intenții ale acestuia.
            La începutul lunii acorzi o atenție deosebită carierei dar și relațiilor de prietenie existând riscul să neglijezi relația de cuplu. Este accentuat domeniul care vizează prietenii, persoane cunoscute prin intermediul internetului și, oricât de ocupat ai fi cu domeniul profesional, tot vei avea ocazia să dezvolți o relație de dragoste cu o persoană de altă naționalitate sau cunoscută cu ocazia unei deplasări departe de casă. 
            După data de 21 decembrie preferi să stai mai retras, să te preocupi de propria sănătate, cauți starea de liniște, de împăcare cu tine însuți. Ești tot mai implicat în diverse activități de voluntariat încercând să-i ajuți pe cei defavorizați de soartă. Este o perioadă de discreție, acumulare de informații, conversații cu persoane erudite, preocupate de domeniul spiritual. Sănătatea este vulnerabilă fiind important să te detașezi de problemele de la locul de muncă sau cele din relația de mariaj. Este posibil să pleci într-un pelerinaj, să ajungi pe la mânăstiri, locuri sfinte, dedici mai mult timp domeniului spiritual.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai ocazia să revii asupra unei relații de iubire din trecut, o relație de dragoste pe care preferi să o păstrezi în secret. Mai ai destul de multe lucruri de lămurit despre ce vrei, de fapt, de la tine și de la persoana iubită, dacă ești pregătit să te dedici, trup și suflet, unei singure persoane.
            În ceea ce privește domeniul profesional, îndeosebi în prima parte a lunii debordezi de energie, idei și inițiative. Ai șansa de partea ta pentru a reuși să te propulsezi pe o nouă treaptă, în plan profesional, nu înainte de a trece prin câteva restricții, limitări, renunțări, încă de la începutul acestei perioade.
            Este o perioadă în care te implici mai mult în activitățile de grup, eventual într-un proiect care presupune și mai multă responsabilitate din partea ta. Este posibil să revii asupra unor decizii legate de un contract, o înțelegere din cadrul unei organizații nonprofit. Nu este timpul potrivit pentru a semna un nou contract sau pentru a da startul unui parteneriat, îndeosebi în a doua parte a lunii. Este o perioadă în care prudența este cuvântul de ordine, atunci când vine vorba despre asocieri și parteneriate, acceptarea de noi oportunități de progres, relansare în plan profesional sau dacă vrei să faci achiziții.
            Te bucuri de câștiguri financiare, îndeosebi spre sfârșitul anului când, prin intermediul unor prieteni sau a unui grup, organizație din care faci parte, ai ocazia să dezvolți noi asocieri menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal.