Luna decembrie 2021, Taur

Decembrie 2021, Taur
002 Taur         Deviza ta, pentru luna în discuție aici, este: „Ia puterea din răbdare și din liniște și folosește-te de ea prin limpezirea gândului tău.” Anonim
       În această lună ai ocazia să treci prin transformări intense reușind să ajungi la o înțelegere profundă a fenomenelor vieții. Pui multă pasiune în ceea ce faci iar aceasta te va ajuta să îți împlinești obiectivele propuse. Pe de altă parte este o perioadă în care va trebui să faci față provocărilor care țin de planul relațional dar și profesional.
           Din data de 21 decembrie ai chemarea interioară către cunoaștere dar și dorința de a călători, de a explora noi orizonturi ale cunoașterii. Relaționezi cu oameni interesanți, de la care ai de învățat lucruri noi, incitante, menite să te ajute să progresezi în carieră. Primești îndrumări spirituale fiind în contact cu propriile emoții, ai șansa de a evolua, de a interacționa cu persoane aflate în străinătate. Este posibil să iei decizia de a urma cursuri de dezvoltare personală. Filosofia de viață intră într-o nouă etapă putându-se vorbi acum despre ocazia de a cunoaște oameni care te ajută să vezi viața și lumea dintr-o nouă perspectivă. Este momentul să te debarasezi de concepții vechi, care nu mai corespund societății actuale. Ai ocazia să abordezi un nou sistem de valori morale și spirituale.
            Este o lună interesantă în ceea ce privește relația intimă, dorința de a te implica într-o relație de amor pasională, profund transformatoare, menită să te ajute să vezi dintr-o nouă perspectivă relația cu sexul opus. În a doua parte a acestei luni nu vor lipsi provocările din plan sentimental, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație, putându-se vorbi acum despre revenirea la o fostă iubire, cu cineva aflat pe alte meleaguri sau de altă naționalitate.
            Încet dar sigur se conturează noi posibilități de câștig, prin intermediul celorlalți sau ca urmare a unor asocieri, datorită partenerului de viață sau prin investiții făcute în trecut. Pui la cale proiecte comune cu partenerul de viață având șansa de a dezvolta o afacere menită să îți aducă câștiguri pe măsura așteptărilor tale.
            Încă de la începutul lunii te bucuri de susținerea partenerului de viață în demersurile tale profesionale. Ai parte de momente de romantism, fie că ești implicat într-o relație de cuplu sau nu. Este o lună dinamică la capitolul relație de cuplu fiind dornic să petreci mai mult timp alături de persoana iubită,  să te plimbi, să conversezi, să derulați activități comune. Îndeosebi în prima parte a acestei luni te implici mai mult în relația de mariaj, ești pasional și atent la ceea ce se petrece în relația de cuplu. Ești direct, sigur pe tine, știi ce vrei și ai așteptări destul de mari de la partenerul tău.
            În ceea ce privește domeniul socio-profesional, încă de la începutul lunii ai mai multă deschidere către noi posibilități de a progresa în carieră prin intermediul celorlalți, resimțind însă nevoia profundă de a învăța, de a interacționa cu oameni noi, interesanți, de a te implica mai mult în cadrul colectivului de muncă.
            Sunt multe aspecte de lămurit în ceea ce privește un împrumut sau dacă aștepți bani de pe urma unei moșteniri sau trebuie să încasezi o sumă restantă. Se recomandă reluarea unor colaborări sau demararea unor proiecte care vizează obținerea de bani. După data de 13 decembrie se poate vorbi despre o perioadă benefică din punct de vedere material, câștiguri obținute prin intermediul celorlalți, îndeosebi prin partenerul de viață sau un asociat.
            În a doua parte a lunii ești suspus unor transformări profunde, în ceea ce privește domeniul socio-profesional, ceea ce te va forța oarecum să iei atitudine, să îți asumi noi responsabilități, să progresezi. Oricât de greu ți se va părea tot acest drum pe care ai ales să îl parcurgi. Nu te grăbi să semnezi contracte de colaborare cu parteneri/firme străine, îndeosebi din data de 19 decembrie.
            În preajma datei de 7 decembrie pot apărea discuții neplăcute care vizează o relație sentimentală, care trece printr-o perioadă de confuzie, neștiind prea clar ce vrei, dacă merită să mai acorzi încredere persoanei iubite. Este bine să îți controlezi gesturile, atitudinea, fii mult mai atent la modul în care îți exprimi punctul de vedere. Există predispoziția către gelozie, posesivitate în relația cu partenerul de viață ceea ce nu face decât să strice armonia, echilibrul dintre voi doi.
           Pentru nativii Taur celibatari există mari șanse ca, în această perioadă, să dea startul unei noi relații de iubire, o întâlnire de destin, trăită cu pasiune. Este timpul să discuți cu mai multă deschidere despre dorințele și așteptările pe care le ai, vis-a-vis de persoana iubită. Este posibil chiar să dezvolți o relație de lungă durată cu o persoană aflată în străinătate. Pe de altă parte, te poți aștepta la revenirea în viața ta aunei foste iubiri, ceea ce te va răscoli, în plan psihic-emoțional. Vezi ce anume ai de corectat în atitudinea ta, ce ai de învățat din aceste relații, unde anume greșești și eliberează-te, fără să te învinovățești.
            În ceea ce privește domeniul socio-profesional este momentul să ieși în față, să lași timiditatea și modestia deoparte fiind cazul să îți faci mai multă reclamă, să arăți lumii ce ești în stare, ce poți să le oferi celorlalți. Chiar dacă vor fi și momente în care vei avea sentimentul că totul se prăbușește în jurul tău, încearcă să iei fiecare eșec ca pe o nouă posibilitate de relansare.