Luna decembrie 2021, Scorpion

Decembrie 2021, Scorpion
008 Scorpion            Deviza ta, pentru perioada analizată aici, este: Orice drum spiritual care nu se confruntă cu umbre este numai o evadare.” Anonim  
       Încă de la începutul acestei luni te remarci prin capacitatea de a te mobiliza în situațiile tensionate dând dovadă de inspirație și energie. Acordă mai multă atenție la modul în care îți folosești propriile resurse financare dar și abilități, talente în sensul propriului progres. Începutul acestei perioade se poate dovedi destul de agitat în plan relațional reușind cu greu să exprimi deschis ceea ce gândești. Nu este exclus să ajungi la concluzia că ar fi mai bine să pui capăt definitiv unei relații, îndeosebi în a doua parte a lunii. Nemulțumirile ar putea să apară, fie datorită obligațiilor de la locul de muncă care te epuizează peste măsură, fie datorită cheltuielilor neașteptate care vizează plata unor facturi, taxe care ar putea să destabilizeze bugetul familiei. Până la jumătatea lunii ești preocupat de felul în care arăți, îți înnoiești garderoba, mergi mai des la salonul de cosmetică, ești atent la dietă. Te remarci prin umor fiind o perioadă propice pentru a atrage atenția sexului opus.
            În primul decan al acestei luni se preconizează o mai bună relaționare în relația de cuplu, discuții constructive ce vizează relația de cuplu, dezvoltarea unui proiect derulat în comun menit să aducă mai mulți bani în familie. Pe de altă parte vor apărea și provocări, reluarea unor discuții care vizează un împrumut, datorii mai vechi care se cer a fi plătite urgent și de aici pot să apară tot felul de contraziceri în cadrul relației îndeosebi în a doua parte a lunii decembrie.
            În preajma datei de 28 decembrie reușești să îi mobilizezi pe cei din familie, rudele apropiate să te ajute în demersurile tale care vizează un proiect menit să aducă câștiguri financiare, beneficii materiale pe termen îndelungat. Ceea ce demarezi spre sfârșitul lunii, îndeosebi dacă este vorba despre o relație sentimentală îți va aduce sentimentul de împlinire. Nu este exclus să fie vorba de aflarea unei vești care vizează conceperea/nașterea unui copil sau un succes deosebit din partea propriului copil.
           Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu și ai sentimentul că nu ești apreciat, observat de sexul opus, ai toate șansele să dai startul unei relații  de iubire spre sfârșitul lunii Este momentul să dai curs unor invitații la petreceri, să accepți întâlniri cu grupul de prieteni.
            În această lună reușești să faci față cu bine presiunilor venite din partea unor șefi sau colaboratori. Ai dorința de a face mai multe lucruri simultan reușind cu greu să faci față sarcinilor de lucru. Sunt avantajate negocierile, munca cu clienții, ai capacitatea de a conversa cu mai multă ușurință reușind astfel să atragi atenția îndeosebi până în data de 19 decembrie. Din data de 13 decembrie se observă o creștere a veniturilor, prin intermediul partenerului de viață sau al unor colaboratori dornici să te ajute cu sfaturi, recomandări având astfel șansa de a semna un contract de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Acordă atenție la data de 19 decembrie, atunci când ești predispus la pierderi de bani, cheltuieli neașteptate. Este o perioadă în care se cere precauție în ceea ce privește investițiile.
            În a doua parte a lunii dai dovadă de ambiție, încredere în propriile abilități profesionale astfel încât vei reuși să duci la bun sfârșit proiectele pe care ți le-ai propus. Se recomandă atenție la negocierile salariale care au loc în preajma datei de 19 decembrie, atunci când este posibil să fii atras într-o capcană și să fie vorba, de fapt, despre pierderi de bani, păcăleli, furt. Este recomandat să dai dovadă de prudență, în privința relației de colaborare cu un superior. Nu trebuie să te lași descurajat de invidia unor colegi întrucât beneficiezi de resursele necesare pentru a merge mai departe și a concretiza un vis, în zona profesională, mai ales în a doua parte a lunii. Chiar dacă drumul pe care îl parcurgi pare anevoios ai ocazia să întâlnești oamenii de care ai nevoie pentru a concretiza ideile tale originale. Dacă vrei să schimbi locul de muncă este recomandat să o faci spre finalul perioadei.  
           Spre sfârșitul lunii se poate vorbi despre ocazia de a da startul unei relații sentimentale, de a dezvolta relații armonioase bucurându-te de atenție, romantism în relația cu sexul opus. Nu este exclus nici să dai startul unei activități menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal.