Luna decembrie 2021, Săgetător

Decembrie 2021, Săgetător
009 Sagetator          Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Oprește-te și încearcă să-ți faci intensă clipa.” Omar Khayan
      Încă de la începutul lunii ai ocazia să te pui în valoare, îți acorzi mai multă atenție observând care sunt, de fapt, problemele din relația cu ceilalți, ce anume ai de schimbat în propria atitudine pentru a reuși să ajungi la o mai bună comunicare în relația cu cei din mediul tău. Este timpul să te pui în valoare, să creezi o impresie deosebită în relația cu sexul opus știind ce vrei, ce ai nevoie.
             În a doua parte a lunii îți înnoiești garderoba, adopți un nou look, un nou regim de viață și/sau alimentar. Încă de la începutul perioadei ești mult mai preocupat de tot ceea ce ține de câștigarea securității în plan material, noi posibilități de câștiguri venite din muncă proprie având ocazia să te faci remarcat în mediul tău de lucru, prin dedicare și idei ingenioase.
            Începutul acestei luni este destul de agitat reușind cu greutate să înțelegi de unde vine, de fapt, toată această stare de neîmplinire din relația de mariaj. Este o perioadă de discuții aprinse cu partenerul de viață având ocazia să intri în posesia unor secrete care este posibil să conducă la finalizarea relației. Este recomandat să privești cu mai multă încredere și deschidere în jurul tău pentru că ai șanse destul de bune să întâlnești persoana potrivită, care te poate ajuta să privești viața cu mai multă încredere în viitor. Totul depinde de curajul tău de a schimba direcția, de a te debarasa definitiv de trecut sau de persoane care nu mai corespund așteptărilor tale, în plan sentimental. Până în data de 19 decembrie reușești să fii mult mai concis, te exprimi clar, direct și te faci înțeles de către partenerul de viață. Fie reușești să salvezi un mariaj, fie alegi să te debarasezi definitiv, fără resentimente de partenerul de viață.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, ai toate șansele să te îndrăgostești sau găsești o persoană de sex opus cu care să simți că rezonezi, din punct de vedere afectiv, îndeosebi din data de 13 decembrie. În primul decan ești predispus la implicarea într-o relație secretă, plină de pasiune și romantism. Vor exista și momente tensionate, certuri, în preajma datei de 8 decembrie, atunci când se cere să fii atent la nevoile, dorințele persoanei iubite. Spre sfârșitul lunii nu este exclus să faci un pas important și să accepți propuneri, eventual te muți împreună cu persoana iubită. Fii însă prudent la ce se află, de fapt, în spatele unor promisiuni și nu te grăbi să faci alegeri, până când nu te consulți cu persoane de încredere, eventual cu familia.
            În ceea ce privește domeniul profesional poate apărea tentația de a face o schimbare de direcție în carieră, în relația cu colegii sau renunți la un proiect la care, deși ai muncit susținut, acum ai impresia că nu mai merită să dedici efort și timp. În preajma datei de 4 și 19 decembrie se recomandă mai multă atenție la asocierile pe care le faci!
            În preajma datei 7 decembrie este necesar să fii mult mai atent la ceea ce se vrea de la tine, ce contracte semnezi. De asemenea, nu uita să faci ordine printre documente, să revizuiești strategiile de la locul de muncă, să abordezi din cu totul altă perspectivă relația cu șefii și colegii.
            Din data de 13 decembrie se recomandă atenție la modul în care îți gestionezi resursele financiare sau îți negociezi salariul. Până pe 19 decembrie ai posibilitatea de a semna un contract de muncă mai avantajos din punct de vedere financiar. După 19 decembrie pot apărea provocări care vizează locul de muncă, pierderi de bani sau posibilitatea de a pierde un loc de muncă și astfel ești nevoit să reduci cheltuielile.
           Planul financiar trece acum prin transformări serioase fiind nevoie de mai multă prudență din partea ta, atunci când vine vorba despre cheltuieli, investiții pe care vrei să le faci. Din 19 decembrie pot apărea și momente de reconfigurare, de reorganizare a bugetului personal, este posibil să intri în posesia unor bani de la un fost loc de muncă.
           În această luna va trebui să fii atent la problemele de sănătate, să îți gestionezi cu grijă energia evitând să exagerezi cu efortul fizic. Spre sfârșitul lunii se poate vorbi despre ocazia de a face o achiziție inspirată în domeniul imboiliar sau pentru a achiziționa un bun de valoare pentru propria locuință.