Luna decembrie 2021, Pești

Decembrie 2021, Pești
012 Pesti         Deviza ta în această perioadă este: „Alergăm spre orizonturi, singuri pe drumul nostru, dornici să realizăm imposibilul.” Marius Torok
      În prima parte a acestei luni îți vei concentra atenția în domeniul socio-profesional, pe noi posibilități de progres în plan profesional, pe dezvoltarea unor relații menite să îți aducă recunoaștere în carieră. Te așteaptă o perioadă  în care pot fi reluate unele discuții care vizează domeniul profesional, o relație de parteneriat care se cere a fi reconfigurată sau ești nevoit să renunți la un anumit domeniu. Este timpul potrivit pentru a face pasul înapoi și să analizezi cu mare atenție ce anume te apropie și ce te poate îndepărta de la împlinirea unui țel profesional. Continuă însă starea de confuzie, de neîncredere, tendința de a judeca greșit partenerul de viață și implicit poți lua decizii greșite, vis-a-vis de relația de cuplu. Te poți aștepta ca partenerul să fie prea implicat în carieră și astfel „reușește” neglijarea constantă a vieții de familie. În preajma datei de 7 decembrie ai ocazia să te lămurești ce anume ai de făcut în cadrul relației de mariaj și iei atitudine, este posibil chiar să fii mai impulsiv, dar hotărât să schimbi ceva și să nu te mai lași copleșit de tot felul de temeri.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu se anunță posibilitatea de a cunoaște o persoană de sex opus prin intermediul unei călătorii îndepărtate sau cu ocazia participării la cursuri sau cu ocazia unor deplasări în interes de studii. În a doua parte a lunii ai ocazia să socializezi mai mult, să dezvolți noi relații de prietenie prin intermediul cărora poți să întâlnești și persoana la care visezi de mult timp și să îi câștigi încrederea. După data de 21 decembrie petreci mai mult timp alături de prieteni fiind mult mai deschis către cei din jurul tău, dornic să participi la tot felul de întâlniri, petreceri. Ai ocazia să dai startul unei noi relații de iubire spre sfârșitul perioadei.
            Este o lună în care ai ocazia să îți redefinești conceptele despre ceea ce înseamnă o relație de dragoste, modul în care primești și oferi dragoste unei persoane de sex opus. Spre sfârșitul lunii se va observa o bună comunicare cu partenerul de viață, îndeosebi dacă sunteți implicați într-o afacere comună fiind vorba despre noi posibilități de a dezvolta și mai mult propria afacere.
            După data de 21 decembrie ești interesat să reiei legătura cu prietenii dintr-un grup, o asociație, să te implici în tot felul de acțiuni dând dovadă de altruism. Ești hotărât să lupți pentru împlinirea unui ideal, să concretizezi un proiect care poate să îți aducă beneficii pe termen îndelungat.
            În ceea ce privește domeniul profesional, la începutul perioadei resursele financiare nu sunt la un nivel care mulțumitor, ba chiar pot să apară cheltuieli neprevăzute și astfel să se tensioneze și relația de cuplu. Este posibil să ai de-a face cu plata unor amenzi, sume restante sau taxe și impozite nefinalizate. Vei reuși totuși să te mobilizezi putând primi ajutorul financiar de care ai nevoie, îndeosebi pe la jumătatea perioadei.
             În prima parte a lunii te implici mai mult în zona carierei, ai ocazia să te faci remarcat în cadrul unei asociații, concretizezi un proiect ambițios și astfel ai parte de recunoașterea valorii tale de către șefi. În preajma datei de 12 decembrie relaționezi mai greu cu superiorii ceea ce ar putea să îți dea peste cap unele proiecte, idei de afaceri, parteneriate. Ai ocazia să dezvolți relații de colaborare cu persoane aflate în străinătate sau cu firme străine menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal, îndeosebi în preajma datei de 14 decembrie.
          În această lună este recomandat să insiști pe publicitate, o mai bună relaționare cu colegii de la care vei primi susținerea de care ai nevoie. Este bine să semnezi acte, contracte importante după data de 26 decembrie. Dacă observi că unele planuri au tendința de a se bloca într-un punct anume este recomandat să ții cont de sfatul unor oameni mai bine pregătiți, cu experiență în domeniul în care activezi.