Luna decembrie 2021, Gemeni

Decembrie 2021, Gemeni
003 Gemeni           Deviza perioadei este: „O clipă de răbdare te poate salva de la un dezastru, un moment de nerăbdare poate provoca o nenorocire.” Proverb chinezesc
       În această lună se va pune mai mult accent pe relația de cuplu dar și pe aspecte care vizează banii în comun cu partenerul de viață sau în cadrul unui parteneriat, afacere în care ești deja implicat. Pui mai mult preț pe relația în doi, pe comunicare, simți nevoia să te exprimi liber, direct în relația cu ceilalți.
            Încă de la începutul lunii se anunță schimbări interesante și de lungă durată în ceea ce privește relația în doi, asocierile de orice fel, parteneriate fiind nevoie de mobilizare, calm și atenție din partea ta, mai ales dacă este vorba despre luat decizii. Se deschid noi căi de reconfigurare sau posibilități de a o lua de la început, în cadrul unei relații de cuplu. Se poate vorbi despre reveniri spectaculoase a unui fost partener de viață. Pe tot parcursul acestei luni se poate vorbi de întâlniri de destin sau de finalizare a unei relații în care ești deja implicat. Oricum ar fi, pe tot parcursul acestei perioade, se recomandă să nu te implici într-o nouă relație, fără să te grăbești să iei decizii care te-ar putea afecta pe termen îndelungat.
            În a doua parte a acestei luni pot apărea tot felul de neplăceri, complicații în plan amoros, revenirea la o fostă iubire care ți-a creat multe neplăceri sau sentimentul că nu ești suficient de apreciat, de iubit. Acum se reiau anumite aspecte dându-ți posibilitatea de a înțelege dintr-o nouă perspectivă sensul acestei reîntâlniri cu persoana iubită.
            După data de 21 decembrie ai ocazia să te bucuri de daruri, un ajutor financiar nesperat sau de mai multă atenție venită din partea sexului opus. Pe de altă parte se poate vorbi despre ocazia de a primi bani care ți se cuvin de pe urma câștigării unui proces sau primirea unei moșteniri. Se recomandă mai multă atenție la implicarea în asocieri, parteneriate ce implică și investirea de finanțe. Te poți aștepta la schimbări de direcție în cadrul unei asocieri fiind nevoit să te debarasezi de un asociat care s-a dovedit a fi neserios. Pe de altă parte pot apărea noi șanse de a face rost de bani pentru plata unor datorii sau pentru a te reorganiza, din punct de vedere financiar. Fii prudent în ceea ce privește un proces în care ești implicat, îndeosebi în preajma datei de 19 decembrie.
            În această lună ai ocazia să te bucuri de protecție și susținere venite din partea unor persoane influente pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești, în plan profesional. Pe tot parcursul acestei perioade ai multă energie, dinamism pe care le concentrezi în zona serviciului, a obligațiilor profesionale. Nu vor lipsi discuțiile pe tema unui proiect derulat în comun cu colegii de muncă, îndeosebi în a doua parte a lunii. Se recomandă prudență, atunci când vine vorba despre competiție, adversari redutabili, dacă ai de susținut un examen, un interviu pentru obținerea unui (nou) loc de muncă, îndeosebi la mijlocul lunii.
            În această lună domeniul financiar trece prin transformări importante așa că se recomandă prudență în continuare. Va trebui să reconfigurezi anumite colaborări, contracte, să schimbi strategia de lucru sau să accepți noi parteneriate, care se vor dovedi mult mai profitabile.
          Spre sfârșitul lunii reușești să obții anumite avantaje, în plan socio-profesional, susținere din partea unor prieteni pentru a obține ceea ce ți-ai propus în carieră.