Luna decembrie 2021, Fecioară

Decembrie 2021, Fecioară
006 Fecioara       Deviza pentru această lună este: „Valoarea ta stă în ceea ce ești, nu în ceea ce ai.” Thomas Edison
       Încă de la începutul lunii vei pune mai mult accent pe tot ceea ce înseamnă familie, casă, relația cu părinții, schimbările care țin de spațiul de locuit, renovare, achiziție-vânzarea unei locuințe. Este momentul să stabilești strategii care vizează patrimoniul, propria gospodărie. Discuțiile vor fi ample, importante, menite să te ajute să lămurești ce vrei, de fapt, la cine și cum trebuie să apelezi pentru a primi ajutorul de care ai nevoie.
            Pe tot parcursul lunii ești mult mai atent la relația de cuplu, la aspectele care vizează casa, familia, te implici mai mult în treburile gospodărești. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, te gândești tot mai serios  să îți întemeiezi o familie.
            Nu vor lipsi provocările în plan amoros, îndeosebi în a doua parte a lunii fiind tot mai tentat de a da curs unei foste relații de iubire sau pentru a te îndrăgosti în mod oarecum neașteptat, cu ocazia unei călătorii departe de casă. Pe de altă parte ar fi recomandat să te gândești foarte serios, înainte de a lua decizia de a da startul unei relații de iubire întrucât pot apărea răzgândiri, probleme menite să pună într-o lumină mai puțin favorabilă persoana iubită astfel că, în preajma Crăciunului, poți ajunge să vezi adevăratele intenții din cadrul relației de dragoste iar de aici și până la certuri și chiar despărțire poate să mai fie doar un pas.
            În a doua parte a lunii ai ocazia să pui la cale tot felul de întâlniri cu prietenii, călătorii alături de partener, dăruiești dar și primești cadouri. Chiar dacă nu vei reuși să îți exprimi cu destulă claritate dorințele, așteptările pe care le ai de la celălalt, vei fi de un real sprijin pentru partenerul de viață, atunci când acesta se confruntă cu probleme de sănătate sau de orice altă natură. Va trebui să dai dovadă de mai multă precauție, atunci când vine vorba despre discuțiile cu părinții, vis-a-vis de partenerul de viață, îndeosebi în preajma datei de 7 decembrie. Spre sfârșitul acestei luni pot apărea noi șanse de relansare a relației de cuplu, ocazia de a cunoaște o persoană de sex opus care va juca un rol important în viața ta, eventual dai startul unei relații de lungă durată.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, sfârșitul de lună îți aduce noi posibilități de relansare a relației actuale, o mai bună înțelegere în relația de cuplu.
            Încă de la începutul lunii ești preocupat de schimbări interesante legate de locul de muncă reușind însă cu mare greutate să ajungi la un oarecare echilibru în relația cu colegii de muncă. Deși ai multe semne de întrebare, vis-a-vis de o colaborare sau un proiect profesional, încă nu ești hotărât dacă este momentul să schimbi direcția. De la jumătatea lunii apar noi oportunități de reconfigurare a unor relații de colaborare. Este necesar să nu te grăbești să semnezi vreun contract de muncă fiind nevoie de mai multă atenție la modul în care îți gestionezi banii veniți din muncă proprie.
            Ai șansa de a te bucura de câștiguri financiare, bani care vin de pe urma unor investiții făcute în trecut. Fii totuși mult mai chibzuit, în ceea ce privește cheltuielile, pe tot parcursul acestei luni. Spre sfârșitul lunii nutrești cu speranța că, prin dezvoltarea relațiilor cu ceilalți oameni,  vor veni și mai mulți bani în contul personal. Orice ar fi, va trebui să îți asculți propriul suflet și să nu te lași angrenat în tot felul de provocări care vizează domeniul profesional. Ceea ce trebuie să se termine tot se va termina, totul depinde de modul în care percepi tu aceste schimbări. Se poate vorbi despre șansa unui nou start în domeniul profesional.