Luna decembrie 2021, Berbec

Decembrie 2021, Berbec
001 Berbec      Deviza ta, în această lună, este: „Pentru orice persoană care vrea să fie cinstită și plăcută viața este un studiu continuu.” Marquis Argeson
    În această perioadă vei pune mai multă pasiune în căutările tale spirituale reușind să îți focalizezi cu succes energia către depășirea propriilor limitări precum și pentru dezvoltarea personală continuă. Este posibil să reiei anumite cursuri, să faci unele călătorii în locuri pe unde nu ai mai ajuns de foarte mult timp, poți să te revezi cu persoane aflate în străinătate sau iei legătura cu acestea. Va trebui, totuși, să dai dovadă de prudență, dacă pleci la drum, să îți iei măsuri de prevedere, să acorzi atenție la eventualele probleme de relaționare. Acordă atenție și la problemele care pot să apară în eventualitatea susținerii unor examene, îndeosebi în preajma datei de 4 decembrie, precum și în preajma datei de 19 decembrie.
            Din data de 21 decembrie vei pune mai mult accent pe domeniul socio-profesional fiind o perioadă de transformări, reevaluări, reveniri asupra unor proiecte profesionale, de reluare a unei activități care ți-a adus beneficii în trecut. Se poate vorbi despre ocazia de a reface anumite relații profesionale sau de a relua discuțiile cu șefii, autoritățile. 
            În ceea ce relația cu sexul opus, îndeosebi în prima parte a lunii ai ocazia să te implici într-o relație sentimentală cu persoane aflate la mare distanță sau de altă naționalitate. Se poate vorbi despre o întâlnire de destin, o relație de dragoste cum nu ai mai trăit de mult timp.
            Din data de 19 decembrie se pot relua discuțiile care vizează relația de cuplu, poate fi vorba despre reconfigurarea relației sau revenirea la un fost partener de viață. Urmează o perioadă în care va trebui să analizezi cu mai multă seriozitate relația în care ești deja implicat.
             Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus alături de care îți vei face planuri de viitor. În a doua parte a lunii este indicat să eviți implicarea într-o nouă relație sentimentală întrucât pot apărea tot felul de probleme menite să îți roscolească viața. Nu vor lipsi posesivitatea, gelozia simțind nevoia de siguranță în plan sentimental.
Se poate vorbi despre proiecte derulate în comun, eventual te gândești să achiziționezi o casă, să demarezi renovarea propriei locuințe. Comunici mai mult, călătorești, ești dornic să te implici în relația cu sexul opus, flirtezi, ba chiar sunt șanse de a da startul unei relații pasionale astfel că, spre sfârșitul perioadei, ocazia să trăiești din plin o relație pasională, plină de neprevăzut.
            În această lună este momentul să schimbi direcția în carieră sau să profiți din plin de oportunitățile de progres în plan profesional. Din 21 decembrie se pare că lucrurile se derulează anevoios în carieră fiind nevoie de calm, răbdare, atenție din partea ta, îndeosebi dacă este vorba să renegocezi un contract sau dacă ai dorința de a obține avantaje de financiare. Nu vor lipsi provocările venite din partea superiorilor, necesitatea de a-ți asuma mai multe responsabilități pentru ca astfel să ajungi la obținerea unor avantaje materiale. Din data de 19 decembrie se reconfigurează parteneriatele, se cere mai multă atenție la intențiile adversarilor, cauți noi modalități de a-ți reorganiza timpul și banii pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești, în plan socio-profesional.
            În ceea ce privește finanțele, în prima parte a lunii ai ocazia să te bucuri de câștiguri venite prin muncă personală dar și din cadouri, atenții venite din partea partenerului de viață sau de pe urma unor asocieri făcute în trecut, o moștenire sau prin câștigarea unui proces.
           Spre sfârșitul lunii va trebui să îți gestionezi cu mare atenție relațiile, proiectele care vizează cariera fiind vorba despre schimbări neașteptate, care te vor obliga să îți gestionezi cu mare atenție resursele financiare. Pot apărea schimbări de natură legislativă menite să îți schimbe planurile care vizează investițiile financiare.