Luna decembrie 2021, Balanță

Decembrie 2021, Balanță
007 Balanta            Deviza ta pentru luna analizată este: „Când ai de făcut o alegere și nu o faci, această nepronunțare este, ea însăși, o alegere.” Anonim
      Încă de la începutul acestei luni se pot revela răspunsuri interesante, vis-a-vis de studii, relația cu rudele sau cu persoane din anturajul apropiat și astfel ești nevoit să faci unele schimbări. Este posibil să nu mai ai răbdare să dai tot felul de explicații sau ești nevoit să te înscrii la un curs de perfecționare pentru a obține avantaje în plan financiar. Cert este că lucrurile tind să se complice, atunci când vine vorba despre căltăorii, negocieri, relația cu ceilalți. Pe de altă parte se recomandă mai multă atenție în ceea ce privește propria persoană, modul în care te raportezi la familie, la relația cu părinții, îndeosebi din data de 19 decembrie. Pot reapărea aspecte din viața personală sau din cadrul unei relații intime care se cer a fi reanalizate. Poți reveni asupra unor discuții legate de o casă, proprietate, ești nevoit să apelezi la un împrumut pentru a rezolva probleme care vizează propria locuință.
            În prima parte a lunii te bucuri de mai multă atenție, afecțiune, susținere venite din partea partenerului de viață. Ai ocazia să pui la cale schimbări benefice care țin de propria locuință, porți discuții importante despre o moștenire neașteptată sau bani proveniți prin intermediul partenerului de viață, îndeosebi în prima parte a lunii.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, în această lună nu îți va lipsi atenția primită din partea sexului opus, ușurința de a da startul unei relații de amor sau ocazia de a cunoaște o persoană de sex opus prin intermediul părinților. O revenire în locurile natale ar putea să readucă în viața ta o fostă iubire, o persoană cu care nu te-ai mai reîntâlnit de foarte mulți ani. Vei trăi tot felul de sentimente contradictorii în relația cu persoana iubită sau pur și simplu ai sentimentul că nu are rost să pierzi vremea preferând să te implici în relații de amor de scurtă durată. De la jumătatea lunii apar schimbări în modul de a vedea relația cu sexul opus având mai multe așteptări de la celălalt.
            Este recomandat să-ți analizezi cu atenție sufletul și gândurile, să îți exprimi cu blândețe nemulțumirile din relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 24 decembrie, atunci când este posibil să apară răsturnări de situație legate de casă, familie, bani și astfel ajungi la tot felul de discuții neplăcute. Este posibil să gândești una și alta să spui iar de aici pot să apară tot felul de probleme, în ceea ce privește transmiterea informației și felul în care interpretezi ce vine dinspre celălalt.
            În ceea ce privește domeniul profesional, te gândești tot mai serios să te implici în activități menite să îți aducă bani, recunoașterea propriei valori. Va trebui să acorzi o atenție deosebită relației cu partenerii de afaceri, colaboratorii apropiați, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când vei reuși să dai startul unei colaborări fructuoase dar nu lipsită de surprize. Fii prudent la actele semnate, negocierile pe care le faci, îndeosebi în preajma datei de 4 și 19 decembrie. Muncești mult asumându-ți responsabilități dar acest lucru nu înseamnă că vei primi recunoașterea valorii tale. Încă de la începutul lunii te bucuri de câștiguri venite din muncă proprie. Nu vor lipsi însă cheltuielile neașteptate, îndeosebi în preajma datei de 8 decembrie.
            Este o lună interesantă la capitolul finanțe și loc de muncă, relație de afaceri, parteneriate. Totul depinde de modul în care profiți de momentul favorabil pentru a face un salt important în plan profesional. Ai abilitatea de a atrage de partea ta oameni care te susțin în demersurile tale profesionale, poți reactiva anumite asocieri pe care le-ai avut în trecut și care s-au dovedit a fi de bun augur.