Luna decembrie 2020, Vărsător

Decembrie 2020, Vărsător
011 Varsator     Prietenii și persoanele din anturajul apropiat te pot ajuta să privești dintr-o nouă perspectivă proiectele în care ești implicat sau cărora vrei să le dai start. Nu vor lipsi neîncrederea, momentele de neliniște cu privire la un grup, o organizație din care faci parte, cerându-se mai multă atenție la modul în care îți exprimi punctul de vedere. Este posibil să te simți folosit de prieteni, îndeosebi la mijlocul lunii. După data de 21 preferi să stai mai retras, să te preocupi de propria sănătate, încerci să regăsești starea de liniște, de împăcare cu tine însuți. Ești tot mai implicat în diverse activități de voluntariat încercând să-i ajuți pe cei defavorizați de soartă. Este o perioadă de discreție, de acumulări de informații, conversații cu persoane erudite, preocupate de domeniul spiritual. Sănătatea este vulnerabilă fiind important să te detașezi de problemele de la locul de muncă sau cele din relația de mariaj. Este posibil să pleci într-un pelerinaj, să ajungi pe la mânăstiri, locuri sfinte, dedici mai mult timp domeniului spiritual. Deviza ta, pentru această lună, este: „Toți oamenii mari au fost, mai întâi, copii dar puțini dintre ei își mai aduc aminte.” Antoine de Saint-Exupery

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                            
         În prima parte a acestei lunii ai ocazia să lămurești o serie de neclarități, în ceea ce privește relația de mariaj sau pur și simplu iei decizia să pui capăt definitiv unei relații care ți-a creat tot felul de nemulțumiri de-a lungul timpului. Sunt favorizate proiectele derulate în comun cu partenerul de viață, nu înainte de a te lămuri asupra unor aspecte legate de o afacere, o activitate care a fost lăsată în suspans. La începutul lunii acorzi o atenție deosebită carierei dar și relațiilor de prietenie existând riscul să neglijezi relația de cuplu. Este accentuat domeniul care vizează prietenii, relația cu persoane cunoscute prin intermediul internetului și, oricât de ocupat ai fi cu domeniul profesional, tot vei avea ocazia să dezvolți o relație de amor cu o persoană de altă naționalitate sau aflată la mare distanță, îndeosebi din data de 15. Până în preajma datei de 20 conversezi mai mult cu prietenii, simți nevoia să împărtășești bucurile sau eventualele neîmpliniri din viața ta. Din data de 20 te bucuri de aprecierea și atenția celor din jur, ceea ce nu poate decât să îți confere o oarecare stare de confort în plan afectiv. Este bine să nu ții cont de părerile părinților, mai ales atunci când vine vorba despre alegerile pe care vrei să le faci în plan sentimental.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai ocazia să revii asupra unei relații de iubire din trecut, îndeosebi la jumătatea perioadei. Mai ai destul de multe lucruri de lămurit despre ce vrei, de fapt, de la tine și de la celălalt, dacă ești pregătit să te dedici, trup și suflet, unei singure persoane.
           În a doua parte a lunii  te bucuri de prezența partenerului de viață preferând să pui mai mult accent pe tradiție, pe stabilitate în cadrul relației. Nu mai accepți jumătăți de măsură.

Cariera si baniCarieră și bani                            
       Pe tot parcursul lunii debordezi de energie, idei și inițiative, atunci când vine vorba despre zona profesională. Ai șansa de partea ta pentru a reuși să te propulsezi pe o nouă treaptă, în plan profesional, nu înainte de a trece prin câteva restricții, limitări, renunțări, încă de la începutul acestei perioade. Este o  lună în care te implici mai mult în activitățile de grup, un eventual proiect care presupune și mai multă responsabilitate din partea ta. Este posibil să revii asupra unor decizii legate de un contract, o înțelegere din cadrul unei organizații nonprofit. Nu este timpul potrivit pentru a semna un nou contract sau pentru a da startul unui parteneriat, îndeosebi în preajma datei de 23.
            Este o perioadă în care prudența este cuvântul de ordine, atunci când vine vorba despre asocieri și parteneriate, acceptarea de noi oportunități de progres, relansare în plan profesional sau dacă vrei să faci achiziții. Ai o oarecare teamă de a schimba locul, mediul de lucru gândindu-te la proverbul: „Nu da vrabia din mână pentru cea de pe gard!”.
            Te bucuri de câștiguri financiare, cât timp nu pui accent pe câștigul imediat riscând să te implici în tot felul de colaborări sperând că vei câștiga bani într-un timp cât mai scurt.

SanatateSănătate 
         La debutul acestei perioade starea de agitație ar putea să te dezorienteze, să îți creeze tot felul de probleme în plan psihic-emoțional și de aici se pot agrava problemele digestive și de ficat. Trebuie să dai dovadă de prudență și în a doua parte a perioadei, atunci când se amplifică devitalizarea organismului, poate să apară starea de oboseală accentuată, indigestii, infecții, intoxicații alimentare.