Luna decembrie 2020, Taur

Decembrie 2020, Taur
002 Taur       Încet dar sigur se conturează noi posibilități de câștig, prin intermediul celorlalți sau ca urmare a unor asocieri, datorită partenerului de viață sau ca urmare a unor investiții făcute în trecut. Pui la cale proiecte comune cu partenerul de viață având șansa de a dezvolta în comun o afacere menită să îți aducă câștiguri pe măsura așteptărilor tale. Nu vor lipsi tentațiile, reluarea unor conversații și chiar întâlniri cu o persoană iubită din trecut. Din data de 21 urmează o perioadă în care sunt favorizate studiile din domeniul spiritual, dialogurile cu oameni care pot să te ghideze, din punct de vedere spiritual. Este vremea să intri în posesia unor informații mai puțin obișnuite reușind să privești viața, lumea dincolo de aparențe. Pui multă pasiune în tot ceea ce faci reușind să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus, îndeosebi dacă este vorba despre studii superioare, progres în domeniul academic, dezvoltarea unor relații cu persoane aflate în străinătate sau de altă cultură. Filosofia de viață intră într-o nouă etapă. Este moemntul să te debarasezi de concepții vechi, care nu mai corespund realității, ai ocazia să abordezi un nou sistem de valori morale și spirituale. Urmezi cursuri de perfecționare care țin de domeniul spiritual, al psihologiei sau filosofiei. Deviza ta, pentru această lună, este: „În trecutul nostru se află victoriile noastre, pe care le-am integrat pentru a deveni mai evoluați, precum și rănile noastre, eșecurile și traumele noastre.” Pera Novacovici

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                          
        Încă de la începutul lunii te bucuri de susținerea partenerului de viață în demersurile tale profesionale. Te bucuri de momente de romantism, fie că ești deja implicat într-o relație de cuplu sau nu. Este o lună dinamică la capitolul relație de cuplu fiind dornic să petreci mai mult timp alături de partenerul de viață, să te plimbi, să conversezi, să derulați activități comune care să te apropie și mai mult de partener. Pe tot parcursul acestei luni te implici mai mult în  relația de mariaj, ești mult mai pasional și mai atent la ceea ce se petrece în familie. Ești direct, sigur pe tine, știi ce vrei și ai așteptări destul de mari de la partenerul tău.
            În preajma datei de 13 pot apărea discuții neplăcute care vizează o relație sentimentală, o relație care trece printr-o perioadă de confuzie, neștiind prea clar ce vrei, dacă merită să mai acorzi încredere persoanei iubite. Este bine să îți controlezi gesturile, atitudinea, fii mult mai atent la modul în care îți exprimi punctul de vedere. Există predispoziția către gelozie, posesivitate în relația cu partenerul de viață ceea ce nu face decât să strice armonia, echilibrul dintre voi doi.
          Pentru nativii Taur celibatari există mari șanse ca, în această perioadă, să dea startul unei noi relații de iubire, o întâlnire de destin, trăită cu pasiune. Este timpul să discuți cu mai multă deschidere despre dorințele și așteptările pe care le ai, vis-a-vis de persoana iubită. Este posibil chiar să dezvolți o relație de lungă durată cu o persoană aflată în străinătate. Pe de altă parte, te poți aștepta la revenirea în viața ta a unei foste iubiri, ceea ce te va răscoli, în plan psihic-emoțional. Vezi ce anume ai de corectat în atitudinea ta, ce ai de învățat din aceste relații, unde anume greșești și eliberează-te, fără să te învinovățești. Se poate vorbi despre șansa de a da startul unei noi relații de iubire cu adevărat profundă, bazată și pe interese comune împărtășind trăiri și experiențe deosebite. Este o lună în care te dedici, trup și suflet, persoanei iubite reușind să te debarasezi de trecut și astfel dai un nou sens vieții tale, în plan amoros.

Cariera si baniCarieră și bani                      
        Vei depune un efort deosebit la locul de muncă dar ai șansa de a culege roadele muncii tale. Te dedici studiului, acumulării de noi cunoștințe, ești curios astfel că nu renunți cu una cu două, atunci când este vorba despre rezolvarea unor probleme cu care te confrunți în plan profesional.
       În prima decadă a acestei luni putem vorbi despre multă agitație la serviciu, în relația cu colegii find nevoie de mult calm și diplomație din partea ta. Fie că vorbim despre termene limită, obligații de serviciu pe care nu ai cum să le neglijezi, fie că este vorba despre reluarea unor situații cu care te-ai mai confruntat și în luna precedentă, cert este că nu trebuie să iei decizii sub impulsul de moment. Vestea bună este că putem să vorbim și despre bani care vin de pe urma muncii depuse în cadrul echipei sau ca urmare a unei asocieri, îndeosebi în a doua parte a lunii. Poți câștiga de pe urma unei colaborări, o moștenire sau banii pot veni prin intermediul persoanei iubite sau al propriului copil. Pe tot parcursul lunii ești preocupat de tot ce înseamnă colaborare, parteneriat, ai șansa de a da startul unor proiecte menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal.
         În intervalul 1 – 20 se vor lămuri unele aspecte care țin de acte, documente care vizează un credit, o moștenire, un eventual partaj sau proces. La jumătatea lunii ai șansa de a da starul unei activități pe termen îndelungat care îți va aduce câștiguri financiare din activități ce nu au legătură neapărat cu domeniul tău profesional. Este o perioadă în care ai ocazia să lansezi noi strategii care vizează domeniul socio-profesional, încerci să faci o adevărată revoluție în carieră, să te debarasezi de persoane, colaborări care nu mai corespund așteptărilor tale în plan profesional. Ești ferm hotărât să schimbi direcția, să o iei eventual de la zero, să îți schimbi modul de a gândi și acționa sau de a renunța la temeri, atunci când vine vorba despre o eventuală relansare în domeniul socio-profesional. La jumătatea lunii va trebui să faci o reconfigurare în ceea ce privește banii, câștigurile, să fii prudent la modul în care îți gestionezi veniturile.
          Este o lună favorabilă pentru a da startul unor inițiative legate de relația cu străinătatea, noi investiții, asocieri care te vor avantaja pe termen îndelungat. Este momentul să ieși în față, să lași timiditatea, modestia deoparte fiind cazul să îți faci mai multă reclamă, să arăți lumii ce ești în stare, ce poți să le oferi celorlalți. Chiar dacă vor fi și momente în care vei avea sentimentul că toul se prăbușește în jurul tău, încearcă să iei fiecare eșec ca pe o nouă posibilitate de relansare.

SanatateSănătate
      În perioada analizată va trebui să acorzi o atenție specială aspectelor care țin de zona capului, eventuale probleme stomatologice, afecțiuni ale ochilor. Este posibil să te confrunți cu migrene, insomnii, datorită efortului intelectual susținut. La jumătatea lunii ai ocazia să acționezi pentru schimbarea regimului alimentar și de viață, pui mai mult accent pe terapiile alternative, te eliberezi de temeri, accesezi cu mai multă ușurință subconștientul și poți chiar să vindeci traume mai vechi.