Luna decembrie 2020, Scorpion

Decembrie 2020, Scorpion
008 Scorpion      În această lună vei pune mai mult accent pe valorificarea resurselor proprii reușind să atragi noi oportunități de creștere a veniturilor. Este momentul să scoți în evidență abilitățile și talentele de bun negociator. Beneficiezi de pe urma oportunităților de a dezvolta noi parteneriate, colaborări avantajoase din punct de vedere financiar. Nu exagera cu promisiunile sau nu te grăbi să semnezi un contract de colaborare, în al doilea decan al acestei luni. Este posibil să apară tot felul de încurcături financiare, cheltuieli neașteptate în preajma datei de 13. După data de 21 dai dovadă de mai multă deschidere, generozitate, creativitate în comunicare reușind să găsești informații care te ajută să progresezi în plan intelectual. Spre sfârșitul acestei perioade călătorești mai mult, te întâlnești cu rudele apropiate, dezvolți relații constructive fiind nevoie atenție la cheltuielile pe care le faci. Deviza ta pentru luna analizată este: „Când ai de făcut o alegere și nu o faci, această nepronunțare este, ea însăși, o alegere.” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                           
      Începutul acestei perioade se poate dovedi destul de agitat în plan relațional reușind cu greu să exprimi deschis ceea ce gândești. Nu este exclus să ajungi la concluzia că ar fi mai bine să pui capăt definitiv unei relații, îndeosebi în preajma datei de 13. Nemulțumirile ar putea să apară, fie datorită obligațiilor de la locul de muncă care te epuizează peste măsură, fie datorită cheltuielilor neașteptate care vizează plata unor facturi, taxe ce ar putea să destabilizeze bugetul familiei. Până la jumătatea lunii ești preocupat de felul în care arăți, îți înnoiești garderoba, mergi mai des la salonul de cosmetică, ești atent la dietă. Te remarci prin umor fiind o perioadă propice pentru a atrage atenția sexului opus.
            În preajma datei de 23 se poate ajunge la contraziceri cu partenerul de viață pe tema banilor, eventuale reproșuri, acuzații fiind nevoie de mai mult calm și răbdare din partea ta. Din data de 17 acorzi mai multă atenție relației cu familia, aspectelor care vizează casa fiind preocupat să achiziționezi un bun de valoare pentru propria locuință. În preajma datei de 27 reușești să îi mobilizezi pe cei din familie, rudele apropiate să te ajute în demersurile tale care vizează un proiect menit să aducă câștiguri financiare, beneficii materiale pe termen îndelungat. Ceea ce demarezi spre sfârșitul lunii îți va aduce sentimentul de împlinire.
            Pe tot parcursul lunii te confrunți cu sentimentul de confuzie, nehotărâre, vis-a-vis de o relație de amor în care ești implicat. Este posibil să dai curs unei relații extraconjugale și astfel ajungi la tot felul de probleme în relația de cuplu. Totul depinde de modul în care gestionezi situația, îndeosebi la mijlocul acestei luni.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu și ai sentimentul că nu ești apreciat, observat de sexul opus, ai toate șansele să dai startul unei relații de dragoste în prima parte a lunii. Este momentul să dai curs unor invitații la petreceri, să accepți întâlniri cu grupul de prieteni, colegi. La sfârșit de lună ai ocazia să recuperezi timpul pierdut și să spui că viața merită trăită din plin, mai ales atunci când iubești și simți că ești iubit cu pasiune.

Cariera si baniCarieră și bani                           
       În această lună reușești să faci față cu bine eventualelor presiuni venite din partea unor șefi sau colaboratori. Ai dorința de a face mai multe lucruri simultan reușind cu greu să faci față sarcinilor de lucru. Sunt avantajate negocierile, munca cu clienții, ai capacitatea de a conversa cu mai multă ușurință reușind astfel să atragi atenția. Din data de 15 se observă o oarecare creștere a veniturilor și prin intermediul partenerului de viață sau a unor colaboratori dornici să te ajute cu sfaturi, recomandări având astfel șansa de a semna un contract de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Mare atenție însă în preajma datei de 13, atunci când ești predispus la pierderi de bani, cheltuieli neașteptate. Este o perioadă în care se cere precauție în ceea ce privește eventuale investiții.
            În a doua parte a lunii dai dovadă de ambiție, de încredere în propriile abilități profesionale astfel încât vei reuși să duci la bun sfârșit proiectele pe care ți le-ai propus. Atenție la negocierile salariale care au loc în preajma datei de 21, atunci când este posibil să fii atras într-o capcană și să fie vorba, de fapt, despre pierderi de bani, păcăleli, furt. Este recomandat să dai dovadă de prudență, în privința relației de colaborare cu un superior. Nu trebuie să te lași descurajat de invidia unor colegi întrucât beneficiezi de resursele necesare pentru a merge mai departe și a concretiza un vis, în zona profesională, mai ales în a doua parte a lunii. Chiar dacă drumul pe care îl parcurgi pare anevoios ai ocazia să întâlnești oamenii de care ai nevoie pentru a concretiza ideile tale originale. Dacă vrei să schimbi locul de muncă este recomandat să o faci după data de 30.
          Spre sfârșitul lunii ai șansa de a te bucura de câștiguri venite în urma unor investiții sau concretizarea unor idei originale menite să îți aducă câștiguri financiare și recunoașterea propriei valori având ocazia să obții jobul de care ai nevoie. Știi cum să valorifici din plin resursele de care dispui.

SanatateSănătate 
          Pe tot parcursul lunii ești mult mai dinamic, plin de energie având încredere în propriile puteri. Ai capacitatea de a te revigora mult mai rapid, după o eventuală problemă de sănătate. Acordă o atenție specială la posibilele probleme renale, intoxicații, insomnii, stări de agitație, combinații alimentare nepotrivite, îndeosebi la sfârșitul perioadei analizate. Este recomandat să fii prudent în preajma datei de 13, atunci când ești predispus la nervozitate, schimbare bruscă de dispoziție, stări psihice inexplicabile, trecerea de la o extremă la alta, în plan psihic-afectiv.