Luna decembrie 2020, Rac

Decembrie 2020, Rac
004 Rac    În această lună vei pune mai mult accent pe locul de muncă, relația cu colegii și colaboratorii, aspecte care vizează rezolvarea unor eventuale probleme de sănătate. Este important să îți dozezi efortul, fizic și intelectual, și să rezolvi pas cu pas sarcinile de serviciu. Ești apreciat, susținut de către colegi în demersurile tale profesionale. Totul este să ceri ajutorul celorlalți, fără teama că vei fi judecat. Este posibil să apară pierderi, renunți la o eventuală colaborare, ești nevoit să faci o schimbare de direcție în plan profesional. Totul este să accepți cu deschidere orice schimbare și să accepți și punctul de vedere al celuilalt. Este necesar ca, în această perioadă, să pui un mai mare accent pe organizare, planificare fiind important să acorzi mai multă atenție la detalii. După data de 21 îți vei concentra și mai mult atenția pe parteneriate având șansa de a pune bazele unor colaborări mult mai fructuoase, de viitor. Spre sfârșitul lunii ai ocazia să găsești echilibrul între obligațiile care țin de casă, familie și cele profesionale. Deviza ta în această perioadă este: „Alergăm spre orizonturi, singuri pe drumul nostru, dornici să realizăm imposibilul.” Marius Torok

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                             
         Încă de la începutul lunii ești dornic să socializezi, să interacționezi mai mult cu sexul opus, să te îndrăgostești, să pui mai mult suflet într-o relație de amor existentă. Ești mult mai predispus la aventuri, flirt remarcându-se dorința de a te face văzut, auzit, remarcat în relația cu sexul opus.
      Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu se va pune accentul pe consolidarea relației, pe o mai bună colaborare. Vei discuta  tot mai frecvent despre un proiect important legat de conceperea unui copil sau despre o eventuală investiție în educația propriului copil. În a doua parte a lunii vei pune mai mult accent pe latura intimă, sexuală a relației de cuplu. În preajma datei de 13 este necesar să fii mult mai prudent în relația de cuplu și să eviți repoșurile sau să consideri că celălalt nu este suficient de sincer cu tine, îndeosebi atunci când vine vorba despre bani. Ai mare grjă cui anume te confesezi, ce spui despre relația ta de amor, îndeosebi în prima decadă a acestei perioade. În a doua parte a lunii ai șansa să te lămurești ce vrei, de fapt, în plan amoros și dacă merită să ai încredere într-o persoană abia cunoscută. Este o perioadă în care nu va lipsi pasiunea, atenția venită din partea sexului opus, implicarea într-o relație care are toate șansele să evolueze către o relație de mariaj.
                Ai ocazia să trăiești o lună plină de pasiune și romantism, o perioadă de emoții și trăiri intense. Visezi frumos alături de persoana dragă dorindu-ți din tot sufletul ca tot ceea ce ți se promite acum să se concretizeze, cât mai curând posibil. Acum este important să te bucuri din plin de acest festin al iubirii.

Cariera si baniCarieră și bani                             
         Încă de la începutul lunii ești foarte conștiincios, dornic să progresezi în plan profesional. S-ar putea ca ideile, un eventual proiect să necesite anumite corecții, îndeosebi în prima parte a lunii. Nu te baza prea mult nici pe promsiunile care ți se fac, vis-a-vis de o eventuală avansare la locul de muncă. Este posibil să renunți la o colaborare, o propunere de schimbare a locului de muncă, la mijlocul lunii. În preajma datei de 13 este posibil să ajungă la urechile tale tot felul de bârfe iar aceasta te va face să îți schimbi atitudinea în cadrul echipei de lucru. Muncești mult și cu pasiune reușind să demonstrezi, prin ceea ce faci, că ești un adevărat profesionist. Dai dovadă de inspirație, spontaneitate, în ciuda piedicilor și a contrelor care vin din partea competitorilor.
            Din data de 21 se mai detensionează atmosfera în relația cu colegii de muncă. Ai de revizuit o serie de aspecte care țin de un proiect profesional, reușești să faci ordine în relația cu colegii, ajungi să privești cu mai multă obiectivitate o colaborare. Ai ocazia să te implici foarte mult într-un proiect de anvergură. Iubești ceea ce faci și nu te plângi din cauza numeroaselor obstacole reușind să valorizezi proiectele. Spre sfârșitul lunii te bucuri de atenții, cadouri, primirea unor bani prin intermediul celorlalți, eventual o moștenire, câștigarea unui partaj. Te bucuri de un câștig financiar oarecum neașteptat sau prin intermediul partenerului de viață. Ai ocazia să demarezi un parteneriat, o colaborare mult mai profitabilă, din punct de vedere financiar.

SanatateSănătate
       În această lună se lămuresc unele aspecte mai puțin plăcute care țin de propria sănătate. Ai ocazia să faci schimbări importante ce vizează regimul alimentar, eventual apelezi la tratamente alternative, ești mult mai atent la stilul de viață. Este o lună în care pot să revină anumite probleme de sănătate fiind necesar să reiei unele analize, un tratament întrerupt. În a doua parte a lunii este posibil să te confrunți cu probleme care țin de căile respiratorii, dar și aspecte care țin de stomac, ficat.