Luna decembrie 2020, Pești

Decembrie 2020, Pești
012 Pesti       În această lună te vei concentra mai mult pe zona carierei, imaginea publică, creșterea socială și pe ceea ce reușești prin forțe proprii pentru a te face remarcat, apreciat, eventual pentru a accede la un post de conducere. Este o lună în care pot fi reluate unele discuții, destul de importante, care vizează domeniul profesional, o relație de parteneriat importantă. Este timpul potrivit pentru a face pasul înapoi și să analizezi cu mare atenție ce anume te apropie și ce te poate îndepărta de la împlinirea unui țel profesional. După data de 21 ești mult mai interesat să reiei legătura cu prietenii dintr-un grup, o asociație, să te implici în tot felul de acțiuni dând dovadă de altruism. Ești mult mai hotărât să lupți pentru împlinirea unui ideal, să concretizezi un proiect care poate să îți aducă beneficii pe termen îndelungat. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Oprește-te și încearcă să-ți faci intensă clipa.” Omar Khayan

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                           
          Nu se întrevăd probleme deosebite în relația de cuplu. Continuă însă starea de confuzie, de neîncredere, tendința de a judeca greșit partenerul de viață și implicit poți lua decizii greșite, vis-a-vis de relația de cuplu. Se va observa o bună comunicare cu partenerul de viață, îndeosebi dacă sunteți implicați într-o afacere comună fiind vorba despre noi posibilități de a dezvolta și mai mult propria afacere, îndeosebi în prima parte a lunii.
            Te poți aștepta ca partenerul să fie mult prea implicat în carieră și astfel să „reușească” neglijarea constantă a vieții de familie. În preajma datei de 13 ai ocazia să te lămurești ce anume ai de făcut în cadrul relației de mariaj și să iei astfel atitudine, este posibil chiar să fii mai impulsiv dar hotărât să schimbi ceva și să nu te mai lași copleșit de tot felul de temeri.
            Pentru nativul care nu este deja implicat într-o relație de cuplu se anunță posibilitatea de a cunoaște o persoană de sex opus prin intermediul unei călătorii îndepărtate sau cu ocazia participării la cursuri sau cu ocazia unor deplasări în interes de studii.  
            În a doua parte a lunii ai ocazia să socializezi mai mult, să dezvolți noi relații de prietenie prin intermeidul cărora poți să întâlnești și persoana la care visezi de mult timp și să îi câștigi încrederea. După data de 21 petreci mai mult timp alături de prieteni fiind mult mai deschis către cei din jurul tău, dornic să participi la tot felul de întâlniri, petreceri. Dacă nu ți-ai găsit încă perechea, ai ocazia să dai startul unei noi relații de iubire spre sfârșitul perioadei.
            Este o lună în care ai ocazia să îți redefinești conceptele despre ceea ce înseamnă o relație de dragoste, modul în care primești și oferi dragoste unei persoane de sex opus. Frica, traumele din trecut au tendința să te îndepărteze de persoana cu care, chiar dacă rezonezi din punct de vedere afectiv, nu faci decât să vezi partea rea, negativă a relației respective. Fii optimist și învață să acorzi credit și celuilalt!

Cariera si baniCarieră și bani                           
        La începutul perioadei resursele financiare nu sunt la un nivel care să te mulțumească, ba chiar pot să apară cheltuieli neprevăzute. Este posibil să ai de-a face cu plata unor amenzi, sume restante sau taxe și impozite nefinalizate. Vei reuși totuși să te mobilizezi și chiar poți primi ajutorul financiar de care ai nevoie, îndeosebi la jumătatea perioadei.
           În prima parte a lunii te implici mai mult în carieră, ai ocazia să te faci remarcat în cadrul unei asociații, concretizezi un proiect ambițios. În preajma datei de 23 relaționezi mai greu cu superiorii ceea ce ar putea să îți dea peste cap unele proiecte, idei de afaceri, parteneriate importante. Ai ocazia să dezvolți relații de colaborare cu persoane aflate în străinătate sau cu firme străine menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Până în data de 20 călătorești în interes de serviciu, eventual în străinătate sau pentru a demara o colaborare ce pare promițătoare, din punct de vedere financiar. Se recomandă mai multă prudență, îndeosebi dacă este vorba despre o afacere personală sau relația cu superiorii de la care este posibil să apară tot felul de nemulțumiri, îți sunt restricționate anumite contracte, negocieri.
        În această lună este recomandat să insiști mai mult pe publicitate, pe o mai bună relaționare cu colegii de la care vei primi susținerea de care ai nevoie. Este bine să semnezi acte, contracte importante după data de 26. Este o perioadă în care ascultarea intuiției este un lucru pozitiv, chiar necesar. Lasă-te condus de creativitate, imaginație, urmează-ți obiectivele, pas cu pas. Poți să întâlnești destui oameni de nădejde, care te vor susține, ori de câte ori vei avea nevoie. Dacă observi că unele planuri au tendința de a se bloca într-un punct anume este recomandat să ții cont de sfatul unor oameni mai bine pregătiți, cu experiență în domeniul în care activezi.

SanatateSănătate
       În prima parte a acestei luni este posibil să te simți oarecum dezorientat, apatic, epuizat fizic și mental, fără chef de muncă. O perioadă destul de neplăcută, din punct de vedere al sănătății, este în preajma datei de 23, atunci când ești predispus la agitație, certuri cu partenerul de viață, probleme în plan profesional, insomnii, depresie, accidente, poți avea parte de tot felul de nemulțumiri. Este bine să ții cont de îndrumările medicului, să te întorci la obiceiuri de viață mai sănătoase. Este timpul să te detașezi și să te odihnești puțin, să acorzi mai multă atenție propriului suflet.