Luna decembrie 2020, Leu

Decembrie 2020, Leu
005 Leu       În prima parte a lunii vei pune mai mult accent pe relația sentimentală, relația cu sexul opus, dar și zona creativității. Se reconfigurează relații vechi, este posibil să dai startul unei noi relații, au loc discuții cu copiii, ești mult mai preocuat de educația acestora. Organizezi activități recreative sau pui la cale tot felul de activități ce au legătură cu copiii, cu creativitatea. După data de 21 devii mult mai preocupat de domeniul profesional, relația cu colegii, colaboratorii, îți place ceea ce faci, ești dornic să relansezi un proiect profesional. Este momentul să te preocupi mai mult de prorpia sănătate, să îți faci analize medicale sau să adopți un regim de viață mult mai sănătos. Deviza ta, pentru luna în discuție aici, este: „Ia puterea din răbdare și din liniște și folosește-te de ea prin limpezirea gândului tău.” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                          
       Încă de la începutul lunii ești luat oarecum „pe sus” în relația sentimentală. Ai de lămurit aspecte importante care vizează o relație deja existentă, ești nevoit să faci o schimbare în această direcție. Nu suporți rutina, vrei să ieși dintr-o relație care nu mai corespunde așteptărilor tale. Chiar dacă nu ai curaj să o spui clar și răspicat, vei da curs însă unei noi relații de amor. Până la jumătatea lunii ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus, prin intermediul părinților sau cu ocazia unei călătorii la locurile natale. Este șansa de a te îndrăgosti în mod neașteptat având sentimentul că nu poți deține controlul, din punct de vedere afectiv-emoțional. Până la jumătatea lunii ai ocazia să te lămurești ce vrei, dacă merită să te implici într-o relație care nu prea a funcționat, în trecut. La mijlocul lunii ți se revelează răspunsuri importante, vis-a-vis de relația existentă.
             În a doua parte a lunii reușești să vezi, cu mai multă claritate, ce ai de făcut. Din data de 15 îți exprimi cu mai multă sinceritate propriile sentimente, ba chiar este posibil să îți dorești să întemeiezi o familie, să concepi un copil sau chiar să înfiezi.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, în a doua parte a lunii este posibil să renunți definitiv la relație sau să aduci o schimbare importantă în atitudinea ta, în modul de a relaționa cu partenerul de viață. Poți avea parte de tot felul de discuții importante, legate de copil sau un proiect derulat în comun cu partenerul de viață. Apar acum clarificări care vizează anumite aspecte ale căsniciei, ale familiei sau despre o eventuală vânzare de proprietate.
             În această lună reușești să păstrezi, cât de cât, armonia în relația de cuplu ajungând la un dialog deschis, fără acuzații, reproșuri, aduceri aminte, îndeosebi în a doua parte a lunii.

Cariera si baniCarieră și bani                           
        Planul profesional este destul de bine aspectat, la capitolul idei și inițiative, creativitate, inspirație, susținere venită din partea superiorilor. Ești mai organizat, atent la detalii, dornic să te implici într-o asociere ce pare promițătoare, la prima vedere. Investești mai mult timp în proiectele care țin de jocuri, distracții, petreceri, domenii care ar putea să îți aducă și câștiguri frumoase.
            Până la mijlcoul lunii vor apărea noi oportunități de progres, de dezvoltare, ai șansa de a te înscrie la noi cursuri sau de a călători în străinătate, de a demara colaborări cu persoane aflate în străinătate astfel că tot efortul de până acum își va arăta roadele din plin având ocazia să primești banii de care ai nevoie, poți să dai startul unor colaborări rentabile, din punct de vedere financiar. Din data de 21 ai ocazia să intri în posesia unor informații care te vor pune la curent cu ceea ce ai de făcut, de acum înainte, în plan profesional. Știi cum să te faci remarcat, respectat și apreciat, ești un adevărat lider în colectivul de lucru. Este posibil chiar să investești mai mult în educație, te înscrii la un (nou) curs de perfecționare care îți va aduce realizări deosebite în plan profesional.
            Spre sfârșitul perioadei este indicat să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre cumpărături, eventuale cheltuieli care nu sunt absolut necesare. Planul financiar poate avea de suferit, în ultima decadă a acestei luni. Acordă atenție la aspecte legate de startul unui proiect ambițios, de anvergură, de lungă durată, proiect la care vei munci susținut, îndeosebi în următorul an dar care merită tot efortul depus de tine.

SanatateSănătate
      În prima parte a lunii stai destul de bine la capitolul sănătate, cât timp nu vei face excese. Se recomandă acordarea unei atenții deosebite la eventualele probleme digestive sau legate de oase, dinți, de spate, probleme care țin de posibile infecții, probleme la încheieturi. Este posibil ca, la sfârșitul perioadei, să te simți obosit, epuizat la nivel mental având nevoie de mai multă odihnă, relaxare, detașare față de obligațiile profesionale. Ești predispus la îngrășare fiind nevoie de mai multă atenție la ce anume și cât mănânci. Este indicat să faci mai multă mișcare în natură și/sau exerciții fizice în sală.