Luna decembrie 2020, Gemeni

Decembrie 2020, Gemeni
003 Gemeni     În această lună se va pune mai mult accent pe relația de cuplu dar și pe aspecte care vizează banii în comun cu partenerul de viață sau în cadrul unui parteneriat, afacere în care ești deja implicat. Pui mai mult preț pe relația în doi, pe comunicare, simți nevoia să te exprimi liber, direct în relația cu ceilalți. Este posibil să nu reușești să te faci bine înțeles, îndeosebi la începutul perioadei, atunci când te confrunți cu starea de confuzie, agitație mentală, neliniște, teama de a nu fi judecat, înțeles greșit. Este recomandat să pui mai mult accent pe relațiile de suflet, pe ceea ce te poate ajuta să îți regăsești starea de echilibru, de liniște interioară. După data de 21 ai ocazia să te bucuri de daruri, un ajutor financiar nesperat sau de mai multă atenție venită din partea sexului opus. Este momentul să te îngrijești mai mult de propria sănătate. Deviza ta, în această lună, este: „Pentru orice persoană care vrea să fie cinstită și plăcută viața este un studiu continuu.” Marquis Argeson

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                            
         Se poate vorbi despre o perioadă în care ar trebui să dai dovadă de mai multă flexibilitate, să mai lași de la tine în cadrul relației de mariaj, mai ales în prima parte a lunii când, fie te simți criticat, analizat pentru orice mișcare aparent greșită, fie cauți motive de ceartă sperând ca, în acest fel, să dai lecții de viață importante partenerului de viață. Este posibil să spui una iar partenerul de viață să înțeleagă cu totul altceva. Nu este exclus să se deschidă noi perspective de a-ți găsi un partener de viață de altă naționalitate sau cu ocazia unei călătorii în străinătate. Îți revine oarecum pofta de viață, încrederea poți să o iei de la capăt în plan amoros.
             Dacă nu ești implicat într-o relație sentimentală stabilă și de durată atunci este posibil să fie reluate acum discuții cu privire la oficializarea relației. Pe de altă parte ai ocazia să dai startul unei relații de dragoste cu un coleg de muncă sau petreci mai mult timp cu persoana iubită făcându-ți planuri de viitor alături de aceasta. Dacă ai reușit să treci de acest test sunt șanse foarte mari să mergeți mai departe clădind o relație de durată. Este recomandat să eviți semnarea oricărui contract de colaborare, inclusiv oficializarea relației, în preajma datei de 13.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj se cere mai multă prudență la modul în care îți exprimi punctul de vedere în preajma sărbătorilor de iarnă pentru că există riscul ca, de la o simplă ceartă, să iei decizia de a rupe o relație de lungă durată. Ai tendința de a lua decizii pe care le vei regreta mai târziu. Este o lună în care pot să apară unele surprize de natură sentimentală, depinde numai de tine dacă vei profita de aceste ocazii, îndeosebi din a doua parte a lunii.  Poți să beneficiezi de momente de romantism și pasiune, îți faci planuri de viitor, alături de persoana iubită.  

Cariera si baniCarieră și bani                            
         În această lună ai ocazia să te bucuri de protecție și susținere venite din partea unor persoane influente pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești, în plan profesional. Pe tot parcursul acestei perioade ai mai multă energie, dinamism pe care le concentrezi în zona serviciului, a obligațiilor profesionale. Ești acum un sprijin real pentru ceilalți colegi știind să dai tot ce e mai bun, readuci echilibrul și armonia în colectivul de muncă. Știi cum să te faci remarcat, apreciat în colectivul de lucru prin spontaneitate, fler și amabilitate.
            Nu vei duce lipsă nici de competiție, de adversari redutabili, dacă ai de susținut un examen, un interviu pentru obținerea unui (nou) loc de muncă, îndeosebi la mijlocul lunii. Vei avea parte și de unele surprize neplăcute, în privința locului de muncă, ceva care poate să îți strice din planuri, te obligă la schimbarea direcției, a strategiei sau a programului de lucru. Îți va fi destul de greu să te adaptezi rapid la noua stare de lucruri, o nouă activitate, să demarezi un nou proiect profesional. Este important să îți păstrezi calmul și să nu iei decizii pripite.
            La sfârșitul lunii se așează lucrurile pe un făgaș normal, echilibrat, într-un eventual parteneriat, o asociere de la care ai mari așteptări și în plan financiar, îndeosebi dacă este vorba despre o firmă străină sau persoane de altă naționalitate. Comunicarea este mai destinsă acum reușind să te faci înțeles mult mai ușor.
            În această lună, domeniul financiar trece prin transformări importante așa că se recomandă prudență în continuare. Va trebui să reconfigurezi anumite colaborări, contracte, să schimbi strategia de lucru sau să accepți noi parteneriate care se vor dovedi mult mai profitabile.
            Spre sfârșitul acestei luni ți se pregătesc chiar și mai multe schimbări care te vor avantaja, atât în plan financiar, cât și profesional. Va trebui să acorzi o mai mare atenție la cheltuielile pe care intenționezi să le faci, îndeosebi în preajma datei de 23.

SanatateSănătate
      Pe tot parcursul acestei luni beneficiezi de mai multă energie și ai dorința de a te implica în cât mai multe activități simultan iar aceasta ar putea să îți dea organismul peste cap. Ar trebui să adopți o atitudine pozitivă, optimistă în fața greutăților. Ești predispus la accidente minore, infecții, probleme care țin de circulația sanguină, lovituri, dureri de spate, în preajma datei de 13. Este o perioadă favorabilă pentru a depista eventuale probleme de sănătate, îndeosebi în prima parte a lunii.