Luna decembrie 2020, Fecioară

Decembrie 2020, Fecioară
006 Fecioara     Este o lună în care vei pune mai mult accent pe tot ceea ce înseamnă familie, casă, relația cu părinții, eventuale schimbări care țin de spațiul de locuit, renovare, achiziție-vânzarea unei locuințe. Este momentul să stabilești strategii care vizează patrimoniul, propria gospodărie. Discuțiile vor fi ample, importante, menite să te ajute să lămurești ce vrei, de fapt, la cine și cum trebuie să apelezi pentru a primi ajutorul de care ai nevoie. Din data de 21 se vor contura aspecte interesante care vizează relația de dragoste, relația cu propriul copil sau tot ce are legătură cu creativitatea. Ești mult mai dornic să dăruiești dar și să primești iubire, dedici mai mult timp pentru cei dragi. Deviza lunii în discuție, este: „Valoarea ta stă în ceea ce ești, nu în ceea ce ai.” Thomas Edison

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                          
      Pe tot parcursul lunii ești mult mai atent la relația de cuplu, la aspectele care vizează casa, familia, te implici mai mult în treburile gospodărești. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, te gândești tot mai mult să întemeiezi o familie.
            De la jumătatea lunii se va observa revigorarea relației de cuplu, îndeosebi dacă aceasta a trecut prin încercări destul de serioase în ultima perioadă. Se poate vorbi despre șansa de a revigora relația actuală de cuplu. Ești mult mai dornic să îți manifești sentimentele, să privești partea bună a relației, ești atent la ceea ce vrea partenerul de la tine. Este o lună animată de dorințe, de pasiuni, apare șansa de a întâlni persoana de sex opus cu care simți că te potrivești.
            În a doua parte a lunii ai ocazia să pui la cale tot felul de întâlniri cu prietenii, călătorii alături de partener, dăruiești dar și primești cadouri. Chiar dacă nu vei reuși să îți exprimi cu destulă claritate dorințele, așteptările pe care le ai de la celălalt, vei fi de un real sprijin pentru partenerul de viață, atunci când acesta se confruntă cu probleme de sănătate sau de orice altă natură. Va trebui să dai dovadă de mai multă precauție, atunci când vine vorba despre discuțiile cu părinții, vis-a-vis de partenerul de viață, îndeosebi în preajma datei de 13. După data de 21 ai ocazia să te implici într-o relație intimă, te bucuri de romantism, pasiune și cadouri venite din partea persoanei iubite. Este bine să te bucuri de acest sentiment care se manifestă în sufletul tău. Tot ceea ce este legat de iubire va fi trăit cu intensitate și cu sentimentul de împlinire.
           În această lună ai ocazia să înveți cum să ai mai multă încredere în propria persoană pentru a reuși să renaști printr-o nouă iubire. Este important să te debarasezi de trecut, de o relație care îți creează disconfort psihic-emoțional. Ai mai mult curaj să visezi la iubire, să o lași să facă parte din viața ta.

Cariera si baniCarieră și bani          
         Încă de la începutul lunii ești preocupat de schimbări interesante legate de locul de muncă reușind însă cu mare greutate să ajungi la un oarecare echilibru în relația cu colegii de muncă. Deși ai multe semne de întrebare, vis-a-vis de o colaborare sau un proiect profesional, încă nu ești hotărât dacă este momentul să schimbi direcția. Simți că mai ai încă multe de învățat, de experimentat în locul în care te găsești acum. De la jumătatea lunii apar noi oportunități de relansare profesională, poți semna un nou contract de colaborare sau faci o schimbare de direcție în plan profesional.
            În a doua parte a lunii se întrezăresc noi speranțe de progres în plan profesional și implicit financiar, totul depinde de modul în care accepți și ideile celorlalți, de capacitatea de a găsi un echilibru între obligațiile de familie și cele din carieră.
            După data de 21 stai mult mai bine la capitolul investiții, inspirație, creativitate reușind să demarezi un parteneriat important, te implici într-o afacere imobiliară care îți va aduce beneficii materiale. Spre sfârșitul lunii este posibil ca oboseala mentală să te predispună la răspunsuri eronate, neatenție, confuzie, iar toate acestea ar putea să conducă la probleme care țin de acte, contracte, pot să apară certuri cu un partener de afaceri. Ai muncit mult la un proiect astfel că, în preajma datei de 23, există riscul să „dai cu piciorul” unei afaceri bune datorită epuizării.
           Este important să nu exagerezi cu cheltuielile, îndeosebi în preajma datei de 23. Acordă atenție spre sfârșitul lunii, atunci când este posibil să faci cheltuieli pe lucruri care țin de casă, proprietate și de aici poate să se ajungă la certuri cu partenerul de viață. Ai șansa de a te bucura de câștiguri financiare, bani care vin de pe urma unor investiții făcute în trecut. Poate fi vorba și despre schimburi, o vânzare/cumpărare inspirată care îți va aduce beneficii financiare destul de consistente. Fii totuși mult mai chibzuit, în ceea ce privește cheltuielile, atât la începutul, cât și la sfârșitul acestei perioade.

SanatateSănătate
      În această lună va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre efort fizic cu ocazia unei renovări, reparații în propria gospodărie, în preajma datei de 13, întrucât ești predispus la accidentări. În rest, ai capacitatea să te mobilizezi pentru a găsi resursele necesare în vederea revigorării organismului. Nu exagera cu efortul fizic! Simți nevoia de a sta mai mult acasă, departe de grijile profesionale.