Luna decembrie 2020, Capricorn

Decembrie 2020, Capricorn
010 Capricorn       Este o perioadă bună de introspecție, pentru a face o autoanaliză serioasă și de a reuși să descoperi ce anume îți place și ce nu, ce vrei să elimini din viața ta, care sunt cele mai adânci frici ale tale, traumele care te destabilizează dar și modul în care ai putea să aduci la lumină tot ce este mai bun și mai frumos în sufletul tău. În această lună ai sentimentul că renaști și Universul este de partea ta iar răul a fost, de fapt, spre binele tău. Iată că multe din evenimentele din trecut te-au condus către oamenii care te-au învățat să vezi partea frumoasă a vieții, te-au învățat să te vezi mai bun, mai puternic, să te lupți pentru cauze nobile pentru a avea sentimentul de împlinire. După data de 21, încet dar sigur, reușești să te pui în prim plan, să ieși în evidență printr-o atitudine mult mai optimistă, mai încrezătoare în propriile forțe de a răzbate, indiferent de obstacolele apărute în cale. Ești mult mai preocupat de propria înfățișare, de felul în care te percep ceilalți știind cum să te pui în valoare. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Inima și rațiunea reprezintă clepsidre pe care oamenii le întorc, măcar o dată în viață, una în detrimentul celeilalte.” Rita Drumeș

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                            
         Este timpul să conștientizezi că marile probleme din cadrul relației de mariaj se datorează și faptului că ai ținut, poate, prea mult cont de bârfele, remarcile răutăcioase venite din partea celor care nu ți-au vrut binele. La început de lună ai ocazia să faci curățenie în relația cu prietenii și să observi ce merită să păstrezi în viața ta și ce nu. În preajma datei de 14 pot fi aduse la suprafață secrete care vizează o relație intimă, ceea ce ar putea să răscolească și mai mult problemele deja existente din relația de cuplu sau mariaj. Din data de 15 apar oportunități pentru a da startul unei relații sentimetale secrete dar care va juca un rol important în viața ta. Poate fi vorba despre nevoia de a te retrage departe de lume, de a trăi o idilă romantică, de a te bucura de pasiune și romantism.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj începutul de lună ar putea să te ajute să pui capăt definitiv unei relații de amor pentru a face loc alteia, mult mai promițătoare. Tot în această lună te gândești foarte serios să dai startul unei relații de mariaj așa că te poți aștepta la o cerere în căsătorie sau chiar tu ești cel care cere în căsătorie pe cineva alături de care te simți împlinit sentimental, îndeosebi din data de 21.
            În preajma datei de 30 ești predispus la reacții bruște, schimbări neașteptate în relația de cuplu ceea ce poate fi avantajos pentru tine, chiar dacă pe moment te simți epuizat, lipsit de curajul de a merge mai departe, de a schimba direcția. Este important să fii sincer cu propria persoană și s-o lași mai ușor cu trecutul, cu tendința de a te întoarce la foste iubiri care nu te-au făcut decât să bați pasul pe loc.

Cariera si baniCarieră și bani   
       Este o lună destul de agitată, la capitolul loc de muncă, relația cu colegii sau colaboratorii. Perioada debutează cu o stare de încordare astfel că este recomandat să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre relația cu superiorii. Este posibil să apară unele probleme legate de taxe, impozite, ești nevoit să plătești daune sau reevaluezi un proiect, scotocești printre acte, documente importante pentru a face corecțiile necesare. Cert este că nu prea ai cum să te relaxezi, atunci când vine vorba despre domeniul profesional, îndeosebi în preajma datei de 13. Vor ieși la lumină multe secrete și te poți aștepta la competitori duri, acțiuni injuste venite din partea dușmanilor ascunși.
            În a doua parte a lunii sunt favorizate acțiunile care țin de implicarea în cadrul unei organizații nonprofit, o asociație reușind să concretizezi anumite proiecte, să dai startul unor activități, îndeosebi în preajma datei de 30. Ai ocazia să pui bazele unei activități de lungă durată atrăgând atenția și susținerea unor persoane influente pentru a-ți îndeplini propriile țeluri profesionale.
          Din data de 21 sunt favorizate veniturile din muncă proprie, ai șansa de a găsi un loc de muncă avantajos, din punct de vedere financiar. Nu insista să dai startul unei colaborări, dacă observi că apar tot felul de obstacole, piedici menite să te avertizeze asupra unor intenții mai puțin corecte venite din partea unor colaboratori. Este semnul că nu este încă timpul să riști altfel poți avea tot felul de pierderi, probleme de natură financiară.

SanatateSănătate
        Este o lună în care ar fi bine să dai dovadă de precauție în privința propriei sănătăți putând apărea tot felul de probele datorate, în primul rând, grijilor, stresului. Este posibil să recidiveze o problemă mai veche de sănătate și să fie nevoie de intervenția urgentă a medicului, pe la jumătatea perioadei. Te poți aștepta la o sensibilitate crescută a sistemului nervos sau a căilor respiratorii, plămâni, mâini, brațe. Există predispoziția la accidente, mai ales în preajma datei de 13. Poți fi nevoit să reiei un set de analize sau să schimbi tratamentul urmat deja. Ai grijă la regimul alimentar precum și la consumul excesiv de medicamente.