Luna decembrie 2020, Berbec

Decembrie 2020, Berbec
001 Berbec         În această lună vei pune mai multă pasiune în căutările tale spirituale reușind să îți focalizezi cu succes energia către depășirea propriilor limitări precum și pentru dezvoltarea personală continuă. Este posibil să reiei anumite cursuri, să faci unele călătorii în locuri pe unde nu ai mai ajuns de foarte mult timp, poți să te revezi cu persoane aflate în străinătate sau iei legătura cu acestea. Va trebui, totuși, să dai dovadă de prudență, dacă pleci la drum, să îți iei măsuri de prevedere, să acorzi atenție la eventualele probleme de relaționare. Acordă atenție și la problemele care pot să apară în eventualitatea susținerii unor examene. Din data de 21 vei pune mai mult accent pe domeniul socio-profesional. Fii prudent în ceea ce privește problemele care vizează cariera și nu te baza pe orice promisiune care ți se face. În această lună se prefigurează noi șanse de evoluție în plan profesional, noi posibilități de a te perfecționa, de a progresa în carieră. Deviza ta, pentru perioada analizată aici, este: „Orice drum spiritual care nu se confruntă cu umbre este numai o evadare.” Anonim  

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu                           
         
Te bucuri de susținere financiară din partea partenerului de viață, eventual demarați împreună un proiect ambițios, de lungă durată, care va aduce și beneficii materiale. Tot ce ai de făcut este să fii mult mai atent la ce dorește celălalt și să ții cont de sfatul partenerului de viață, mai ales atunci când este vorba despre cumpărături, achiziții importante pentru casă. Până la jumătatea lunii ai ocazia să te bucuri de armonie în relația de cuplu,  descoperi farmecul de a fi în doi, nevoia de intimitate, dorința de a iubi, de a dărui și primi mai multă atenție, afecțiune din partea persoanei iubite.
             Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus alături de care îți vei face serioase planuri de viitor. Nu vor lipsi posesivitatea, gelozia, simțind nevoia de siguranță în plan sentimental.
În a doua parte a lunii ești tot mai preocupat de beneficiile pe care le poți obține prin intermediul partenerului de viață. Se poate vorbi despre proiecte derulate în comun, eventual te gândești să achiziționezi o casă, să demarezi renovarea propriei locuințe. Comunici mai mult, călătorești, ești dornic să te implici în relația cu sexul opus, flirtezi, ba chiar sunt șanse de a da startul unei relații pasionale astfel că, spre sfârșitul perioadei, ocazia să trăiești din plin o relație pasională, plină de neprevăzut, cu o persoană de altă naționalitate sau cunoscută cu ocazia unei călătorii îndepărtate.
Dacă te gândești serios să dai startul unei relații de lungă durată, ai ocazia să întâlnești acum persoana care îți este sortită, prin intermendiul prietenilor sau cu ocazia unei călătorii în străinătate. Este o lună în care tot ceea ce este legat de relația intimă, viața în doi, capătă un contur mult mai clar, încep să-ți fie îndeplinite dorințele care țin de iubire, afecțiune și pasiune.

Cariera si baniCarieră și bani                       
        În această lună este momentul să schimbi direcția în carieră sau să profiți din plin de oportunitățile de progres în plan profesional. Știi exact ce ai de făcut, în ce direcție trebuie să acționezi având de partea ta oameni de calitate, persoane care vor să te ajute să îți împlinești un țel important. Încă din al doilea decan al acestei perioade vei avea sentimentul că nu are rost să mai pierzi timpul cu nimicuri, cu oameni alături de care nu ai cum să progresezi, ba din contră, bați pasul pe loc.
            Se  detensionează lucrurile în ceea ce privește anumite datorii, plata unor taxe și impozite, ba chiar poți să primești bani din urmă, ca urmare a câștigării unui proces. Ești susținut financiar de către un asociat sau de partenerul de viață pentru a-ți împlini unele ambiții în plan social. Pe de altă parte ai ocazia să revii asupra unor înțelegeri, contracte ce vizează colaborarea cu o firmă străină sau pui la cale o deplasare în străinătate, în interes de serviciu. Te bucuri de inspirație, intuiție, beneficiezi de susținere din partea unor superiori, ai șansa de a da startul unei colaborări de lungă durată, îndeosebi la mijlocul perioadei.
            În preajma datei de 21 sunt favorizate colaborările cu o firmă străină sau deplasările în interes de serviciu. Se întrevăd noi relații de prietenie  care te vor ajuta să progresezi în domeniul socio-profesional. Oamenii cu funcție de conducere te vor ajuta să progresezi, să urci o nouă treaptă în domeniul profesional. Spre sfârșitul lunii ai posibilitatea să pui în practică idei mai vechi, te bucuri de beneficii materiale venite de pe urma creativității, a spontaneității tale. Știi cum să negociezi pentru a atrage câștiguri financiare.
În ceea ce privește finanțele, în această lună, ai ocazia să te bucuri de mai multe câștiguri venite prin muncă personală dar și din eventuale cadouri, atenții venite din partea partenerului de viață sau de pe urma unor asocieri făcute în trecut, o moștenire sau prin câștigarea unui proces.
În a doua parte a lunii ai șansa de a-ți spori veniturile ca urmare a unor realizări din zona carierei, prin efort personal. Reușești să atragi atenția superiorilor, te faci remarcat prin capacitatea de a găsi soluții salvatoare, în ceea ce privește anumite proiecte, colaborări. Spre sfârșitul perioadei este favorizată urmarea de cursuri de perfecționare.

SanatateSănătate
       În această lună te simți energic, pus pe treabă refuzând de multe ori să iei pauză de relaxare. Se recomandă mai multă atenție la modul în care îți gestionezi surplusul de energie întrucât ești predispus la accidente, eventuale probleme legate de zona capului, îndeosebi în preajma datei de 23. În momentele de tensiune, de neliniște este recomandat să faci mai multe plimbări în aer liber, exerciții fizice moderate, pentru a te relaxa.