Luna decembrie 2020, Balanță

Decembrie 2020, Balanță
007 Balanta      Este o lună în care ai ocazia să te remarci prin capacitatea de a negocia, de a obține mult mai ușor ceea ce îți propui, datorită abilităților de comunicare, readuci armonia, echilibrul în mediul tău sau chiar ești mai înțelegător în relația cu ceilalți. Au loc discuții, întâlniri deosebite cu persoane din mediul apropiat, oameni cu care rezonezi din punct de vedere afectiv. După data de 21, încet dar sigur, parcă se face mai multă lumină în jur, atunci când vine vorba despre relația cu familia, reușind să faci modificări în propria gospodărie, eventual renovezi sau faci o achiziție importantă pentru propria locuință. Deviza perioadei este: „O clipă de răbdare te poate salva de la un dezastru, un moment de nerăbdare poate provoca o nenorocire.” Proverb chinezesc

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                              
     În această lună te bucuri de mai multă atenție, afecțiune, susținere venite din partea partenerului de viață. Ai ocazia să pui la cale schimbări benefice care țin de propria locuință, este posibil chiar să poți discuții importante despre o moștenire neașteptată sau bani proveniți prin intermediul partenerului de viață.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, în această lună nu îți va lipsi atenția primită din partea sexului opus, ușurința de a da startul unei relații de amor. Se amplifică viața erotică, sexualitatea, nevoia de iubire reușind să redescoperi farmecul iubirii, a pasiunii din relația de dragoste. Vei trăi tot felul de sentimente contradictorii în relația cu persoana iubită sau pur și simplu ai sentimentul că nu are rost să pierzi vremea implicându-te în relații de amor de scurtă durată. De la jumătatea lunii începi să resimți schimbări în modul de a vedea relația cu sexul opus, având mai multe așteptări de la celălalt. Se poate vorbi despre nevoia de a pune bazele unei relații stabile, d elungă durată, de maturizare în plan afectiv.
          Este recomandat să-ți analizezi cu atenție sufletul și gândurile, să îți exprimi cu blândețe eventualele nemulțumiri din relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 23, atunci când este posibil să apară răsturnări de situație legate de casă, familie, bani și astfel ajungi la tot felul de discuții neplăcute. Este posibil să gândești una și alta să spui iar de aici pot să apară tot felul de probleme, în ceea ce privește transmiterea informației și felul în care interpretezi ce vine dinspre celălalt.
         Spre finalul lunii lucrurile par să fie mai liniștite în relația de mariaj, cât timp reușești să găsești un echilibru între obligațiile de serviciu și cele de familie. Nu este cazul să exagerezi cu munca. Relația cu partenerul de viață este plină de romantism, afecțiune bucurându-vă împreună de realizări deosebite, în plan financiar și/sau material, mai ales spre sfârșitul perioadei.

Cariera si baniCarieră și bani 
        Te gândești tot mai serios să te implici în activități profesionale menite să îți aducă bani, recunoașterea propriei valori. Va trebui să acorzi o atenție deosebită relației cu partenerii de afaceri, colaboratorii apropiați, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când vei reuși să dai startul unei colaborări fructuoase dar nu lipsită de surprize. Fii prudent la actele semnate, negocierile pe care le faci în preajma datei de 23. Muncești mult asumându-ți responsabilități dar acest lucru nu înseamnă că vei primi recunoașterea valorii tale. Îți dorești să ți se recunoască valoarea, capacitatea de a găsi cât mai rapid soluții în situații critice.
             În prima parte a lunii există riscul să apară nemulțumiri în relația cu colegii și colaboratorii. Nu este momentul să lansezi un proiect profesional sau să faci o schimbare importantă în carieră, mai ales dacă ți se propune o colaborare cu persoane sau o firmă aflată în străinătate, îndeosebi în preajma datei de 14.
            Este o lună interesantă la capitolul finanțe și loc de muncă, relație de afaceri, parteneriate. Totul depinde de modul în care profiți de momentul favorabil pentru a face un salt important în plan profesional. Ai abilitatea de a atrage oameni de valoare de partea ta, cât timp ești încrezător în experiența ta profesională și/sau în capacitaea de acumula informații din domeniul care te interesează. Pe tot parcursul lunii te bucuri de bani, care din păcate vin și se duc destul de repede. Cel puțin ai satisfacția că nu muncești degeaba și ai ocazia să cumperi ceea ce ți-ai dorit de mult timp.

SanatateSănătate
        La începutul lunii te simți extenuat, la nivel psihic-emoțional, datorită grijilor cotidiene. Este important să acorzi mai multă atenție propriului organism, îndeosebi la jumătatea perioadei, atunci când este posibil să apară unele probleme legate de căile respiratorii, plămâni. Este recomandat să eviți excesele alimentare, consumul exagerat de alcool, tutun, cafea, dulciuri.