Luna decembrie 2019, Vărsător

Decembrie 2019, Vărsător
011 Varsator          Încă de la începutul lunii ești dedicat aspectelor care țin de carieră, relația cu șefii putând să apară tot felul de modificări menite să te pună oarecum în gardă.  Totul este să îți păstrezi calmul și să nu îți reverși starea de nervi în relația cu colegii. Te poți aștepta la tot felul de neplăceri, răsturnări de situații astfel că este bine să dai dovadă de prudență fiind important să ții cont și de sfatul celor mai în vârstă. Ești dornic să socializezi cu prietenii apropiați, să petreci mai mult timp alături de persoane dragi, să călătorești prin locuri unde nu ai mai fost de multă vreme. După data de 22 preferi să stai mai retras, să te preocupi de propria sănătate, încerci să regăsești starea de liniște, de împăcare cu tine însuți. Ești tot mai implicat în diverse activități de voluntariat încercând să-i ajuți pe cei defavorizați de soartă. Este posibil să pleci într-un pelerinaj, să ajungi pe la mânăstiri, locuri sfinte, dedici mai mult timp domeniului spiritual. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Toți oamenii mari au fost, mai întâi, copii dar puțini dintre ei își mai aduc aminte.” Antoine de Saint-Exupery

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                      
          În prima parte a acestei lunii ai ocazia să lămurești o serie de neclarități, în ceea ce privește relația de mariaj sau pur și simplu iei decizia să pui capăt definitiv unei relații care ți-a creat tot felul de nemulțumiri de-a lungul timpului. Sunt favorizate proiectele derulate în comun cu partenerul de viață, dar nu înainte de a te lămuri asupra unor aspecte legate de o afacere, o activitate care a fost lăsată în suspans. Până în data de 20 ești mult prea preocupat de carieră și astfel neglijezi relația de cuplu. Din data de 9 conversezi mai mult cu prietenii, simți nevoia să împărtășești bucurile sau eventualele neîmpliniri din viața ta. Din data de 20 te bucuri de aprecierea și atenția celor din jur ceea ce nu poate decât să îți confere o oarecare stare de confort în plan afectiv. Atenție la tendința de a te implica într-o relație de amor în afara mariajului pentru că aceasta va aduce o oarecare stare de răceală, de tensiune în relația de cuplu, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Este bine să nu ții cont de părerile părinților, mai ales atunci când vine vorba despre alegerile pe care vrei să le faci în plan sentimental. Este posibil să se amplifice starea de tensiune în relația cu părinții în preajma datei de 22.
          Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai ocazia să revii asupra unei relații de iubire din trecut, îndeosebi la jumătatea perioadei. Mai ai destul de multe lucruri de lămurit despre ce vrei, de fapt, de la tine și de la celălalt, dacă ești pregătit să te dedici, trup și suflet, unei singure persoane. După data de 26 trăiești iubirea cu intensitate, te bucuri din plin de magia ei încercând să vezi partea frumoasă a unei relații în care ești deja implicat. Te bucuri de prezent iar aceasta te va ajuta să redescoperi capacitatea de a iubi, de a dărui, fără să te mai gândești dacă celălalt este dispus să observe cât de mult poți să iubești.

Cariera si baniCarieră și bani                          
          Pe tot parcursul lunii debordezi de energie, idei și inițiative, atunci când vine vorba despre zona profesională. Ai șansa de partea ta pentru a reuși să te propulsezi pe o nouă treaptă, în plan profesional, nu înainte de a trece prin câteva restricții, limitări, renunțări, încă de la începutul acestei perioade. Putem să vorbim despre o lună în care te implici mai mult în activitățile de grup, un eventual proiect ce presupune și mai multă responsabilitate din partea ta. Este posibil să revii asupra unor decizii legate de un contract, o înțelegere din cadrul unei organizații nonprofit. Nu este timpul potrivit pentru a semna un nou contract sau pentru a da startul unui parteneriat, îndeosebi în preajma datei de 12.
          Este o perioadă în care prudența este cuvântul de ordine, atunci când vine vorba despre asocieri și parteneriate, acceptarea de noi oportunități de progres, relansare în plan profesional sau dacă vrei să faci achiziții. Ai o oarecare teamă de a schimba locul, mediul de lucru gândindu-te la proverbul: „Nu da vrabia din mână pentru cea de pe gard!”. Nu este o idee tocmai potrivită cu situația ta.
          Domeniul financiar este destul de confuz fiind predispus la pierderi, cheltuieli, ba chiar furt de bani, îndeosebi în a doua parte a lunii.

SanatateSănătate
       La debutul acestei perioade starea de agitație ar putea să te dezorienteze, ești predispus la accidente, lovituri, căzături. Trebuie să dai dovadă de prudență și în a doua parte a perioadei, atunci când se amplifică devitalizarea organismului, poate să apară starea de oboseală accentuată, indigestii, infecții, intoxicații alimentare. Jupiter te ajută să treci cu mai multă ușurință peste limitări, eventualele probleme de sănătate, ai șansa de a găsi alternative de vindecare.

Traffic

LOADING...