Luna decembrie 2019, Taur

Decembrie 2019, Taur
002 Taur       Este o lună în care ai ocazia să experimentezi viața în profunzimea ei ajungând mult mai ușor la esența evenimentelor. Pui multă pasiune în tot ceea ce faci reușind să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus, îndeosebi dacă este vorba de studii, carieră. În perioada 9 – 29 poți intra în posesia unor informații,  îți pot fi dezvăluite unele aspecte destul de importante, legate de o moștenire sau în privința banilor partenerului de viață; ai posibilitatea să primești bani proveniți din câștigarea unui proces sau de la un fost loc de muncă. Tot în această perioadă este posibil să reiei niște cursuri de perfecționare care țin de domeniul spiritual, al psihologiei sau filosofiei. După data de 22 ai ocazia să călătorești mai mult alături de persoana iubită, ba chiar reiei unele relații de prietenie cu persoane aflate în străinătate. Va trebui să fii mult mai prudent la drum, dacă ți-ai propus să faci deplasări pe distanțe lungi, îndeosebi în preajma datei de 20. Deviza ta, pentru această lună, este: „Orice drum spiritual care nu se confruntă cu umbre este numai o evadare.” Anonim   

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                          
          La începutul acestei luni te poți aștepta la probleme de relaționare cu partenerul de viață având ca subiect principal banii în comun, necesitatea de a plăti cât mai urgent datorii, facturi, taxe și impozite. Cu calm și diplomație vei reuși să restabilești echilibrul în relația de mariaj. Este o lună dinamică la capitolul relație de cuplu fiind dornic să petreci mai mult timp alături de partenerul de viață, să te plimbi, să conversezi, să derulați activități comune care să te apropie și mai mult de partener. Până în data de 20 ai ocazia să călătorești alături de partener sau puneți la cale o călătorie în străinătate.
            Pe tot parcursul acestei luni  te implici mai mult în  relația de mariaj, ești mult mai pasional și mai atent la ceea ce se petrece în familie. Ești direct, sigur pe tine, știi ce vrei și ai așteptări destul de mari de la partenerul tău. Este bine să îți controlezi gesturile, atitudinea, fii mult mai atent la modul în care îți exprimi punctul de vedere, îndeosebi în preajma datei de 20. Nu este cazul să dai curs tendinței de a fi posesiv cu partenerul de viață întrucât nu faci decât să strici starea de echilibru. Vorbește sincer, deschis dar acceptă și punctul de vedere al celuilalt.
          Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj dar ai fost, totuși, implicat într-o astfel de relație în urmă cu ceva timp, ai acum ocazia să întâlnești persoana cu care simți că poți rezona, la nivel emoțional, sufletesc și chiar intim, sexual. Se risipește acum starea de confuzie, de rătăcire știind ceea ce vrei de la relația cu sexul opus. Este timpul să discuți cu mai multă deschidere despre dorințele și așteptările pe care le ai, vis-a-vis de persoana iubită. Este posibil chiar să dezvolți o relație de lungă durată cu o persoană aflată în străinătate.
          În a doua parte a lunii ai șansa de a stabili o nouă relație de iubire cu adevărat profundă, bazată și pe interese comune împărtășind trăiri și experiențe deosebite. Este o lună în care te dedici, trup și suflet, persoanei iubite reușind să te debarasezi de trecut și astfel dai un nou sens vieții tale, în plan amoros.
          Acordă o atenție specială în preajma datei de 20, atunci când ești predispus la probleme în relația cu persoana iubită. Pe de altă parte există riscul să se abuzeze de încrederea ta, așa că mare atenție față de cine îți deschizi sufletul, nu lăsa pe oricine să intre în viața ta.

Cariera si baniCarieră și bani            
          În prima decadă a acestei luni te poți confrunta cu destul de multă agitație la serviciu, în relația cu colegii find nevoie de mult calm și diplomație din partea ta. Fie că vorbim despre o mulțime de termene limită, obligații de serviciu pe care nu ai cum să le neglijezi, fie că este vorba despre reluarea unor situații cu care te-ai mai confruntat și în luna precedentă, cert este că nu trebuie să iei decizii sub impulsul de moment. Vei depune un efort deosebit la locul de muncă dar ai șansa să culegi și roadele muncii tale. Te dedici studiului, acumulării de noi cunoștințe, ești curios astfel că nu renunți cu una cu două, atunci când este vorba despre rezolvarea unor probleme cu care te confrunți în plan profesional.
             Vestea bună este că putem să vorbim și despre bani care vin de pe urma muncii depuse în cadrul echipei sau ca urmare a unei asocieri, îndeosebi în a doua parte a lunii. Poți câștiga de pe urma unei colaborări, o moștenire sau banii pot veni prin intermediul persoanei iubite sau al propriului copil. Pe tot parcursul lunii ești preocupat de tot ce înseamnă colaborare, parteneriat, ai șansa de a da startul unor proiecte menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal.
             În intervalul 9 – 29 decembrie se vor lămuri unele aspecte care țin de acte, documente care vizează un credit, o moștenire, un eventual partaj sau proces. La jumătatea lunii ai șansa de a da starul unei activități pe termen îndelungat care îți va aduce câștiguri financiare din activități ce nu au legătură neapărat cu domeniul tău profesional. Nu este exclus să primești susținere de la o firmă străină sau demarezi o colaborare cu persoane aflate în străinătate.
           Este o lună favorabilă pentru a da startul unor inițiative legate de relația cu străinătatea, noi investiții, asocieri care te vor avantaja pe termen îndelungat. Fii prudent la strategiile pe care le vei aplica în plan financiar, îndeosebi în preajma datei de 20. Nu te baza pe promisiunile făcute de anumiți prieteni sau un grup, o asociație din care faci parte!

SanatateSănătate
      La începutul lunii este posibil să te confrunți cu unele probleme care țin de zona renală, vezica urinară, infecții, lovituri, accidente. În a doua parte a acestei luni reușești să te mai destinzi, să te relaxezi mai mult, să ai grijă de propria sănătate. Acordă atenție la perioada care urmează datei de 20 pentru că ești predispus la tot felul de provocări legate de o investiție făcută în trecut iar acestea ar putea să ducă și la apariția unor probleme de natură fizică și mentală, insomnii, depresie. Ar trebui să apelezi la un tratament naturist, să acorzi o atenție sporită alimentației, propriului organism.

Traffic

LOADING...