Luna decembrie 2019, Leu

Decembrie 2019, Leu
005 Leu           Nu ai decât să fii deschis către ceilalți, să accepți că viața este mai mult decât muncă și efort fizic și intelectual. În această lună ai ocazia să te bucuri mai mult de prezența familiei, a persoanelor care te susțin în demersurile tale profesionale. Te implici cu mai mult dinamism în activități care îți fac plăcere, te bucuri de compania prietenilor, călătorești în locuri dragi sufletului tău. Este posibil să revii asupra unui hobby, dedici mai mult timp pentru propriul copil, râzi, te joci cu el, te bucuri de momente trăite cu entuziasm. După data de 22, chiar dacă se apropie sărbătorile de iarnă, mintea îți este la îmbunătățirile pe care le-ai putea aduce în carieră, cum ai putea să aduci mai mulți bani la bugetul familiei. Dai dovadă de mai multă implicare în munca de echipă. Deviza ta, pentru luna în discuție aici, este: „Alergăm spre orizonturi, singuri pe drumul nostru, dornici să realizăm imposibilul.” Marius Torok

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                      
          În perioada următoare vei pune mai mult accent pe relația de dragoste, ai dorința de a da startul unei (noi) relații de amor sau de a face eventuale schimbări în viața amoroasă. Este posibil să cunoști o persoană de sex opus, prin intermediul colegilor sau cu ocazia unei deplasări în interes de serviciu. Este șansa de a te îndrăgosti în mod neașteptat având sentimentul că nu poți deține controlul, din punct de vedere afectiv-emoțional. Până la jumătatea lunii ai ocazia să te lămurești ce vrei, dacă merită sau nu să te implici într-o relație care nu prea a funcționat, în trecut.
           În a doua parte a lunii, dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, se va observa mai multă dedicare, romantism în relația de cuplu. În același timp ești deschis către noi alternative, gata în orice moment să te implici într-o nouă relație sau să aduci îmbunătățiri relației actuale. Poți avea parte de tot felul de discuții importante, legate de copil sau un proiect derulat în comun cu partenerul de viață. Pot să apară  unele clarificări care vizează anumite aspecte ale căsniciei, ale familiei sau despre o eventuală vânzare de proprietate.
          În această perioadă reușești să păstrezi, cât de cât, armonia în relația de cuplu ajungând la un dialog deschis, fără acuzații, reproșuri, aduceri aminte, îndeosebi în a doua parte a lunii.   

Cariera si baniCarieră și bani                         
          Planul profesional este destul de bine aspectat, la capitolul idei și inițiative, creativitate, inspirație, susținere venită din partea superiorilor. Ești mai organizat, atent la detalii, dornic să te implici într-o asociere ce pare promițătoare, la prima vedere. Investești mai mult timp în proiectele care țin de jocuri, distracții, petreceri, domenii care ar putea să îți aducă și câștiguri frumoase.
            Din data de 2 decembrie vor apărea noi oportunități de progres, de dezvoltare, ai șansa de a te înscrie la noi cursuri sau de a călători în străinătate, de a demara colaborări cu persoane aflate în străinătate astfel că tot efortul de până acum își va arăta roadele din plin având ocazia să primești banii de care ai nevoie, poți să dai startul unor colaborări rentabile, din punct de vedere financiar.
             Din data de 22 ai ocazia să intri în posesia unor informații care te vor pune la curent cu ceea ce ai de făcut, de acum înainte, în plan profesional. Știi cum să te faci remarcat, respectat și apreciat, ești un adevărat lider în colectivul de lucru. Este posibil chiar să investești mai mult în educație, te înscrii la un (nou) curs de perfecționare care îți va aduce realizări deosebite în plan profesional.
            Spre sfârșitul lunii ar fi indicat să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre cumpărături, eventuale cheltuieli care nu sunt absolut necesare. Planul financiar poate avea de suferit, în ultima decadă a acestei luni. Acordă atenție la aspecte legate de startul unui proiect ambițios, de anvergură, de lungă durată, proiect la care vei munci susținut, îndeosebi în următorul an dar care merită tot efortul depus de tine.

SanatateSănătate
    În prima parte a lunii stai destul de bine la capitolul sănătate, cât timp nu vei face excese. Se recomandă acordarea unei atenții deosebite la eventualele probleme digestive sau legate de oase, dinți, de spate, probleme care țin de posibile infecții, probleme la încheieturi. Este posibil ca, la sfârșitul perioadei, să te simți obosit, epuizat la nivel mental având nevoie de mai multă odihnă, relaxare, detașare față de obligațiile profesionale. Ești predispus la îngrășare fiind nevoie de mai multă atenție la ce anume și cât mănânci. Este indicat să faci mai multă mișcare în natură și/sau exerciții fizice în sală.

Traffic

LOADING...