Luna decembrie 2019, Fecioară

Decembrie 2019, Fecioară
006 Fecioara        În această lună se anunță un nou start în ceea ce privește relația de iubire sau relația cu propriul copil, creativitatea, hobby-ul. Dispui de multă căldură sufletească și ești gata să o reverși asupra celor dragi, debordând de optimism și încredere în propria persoană. Ai ocazia să revii într-un loc de care te leagă amintiri plăcute sau te reîntâlnești cu prieteni din copilărie. Este posibil să te reîntâlnești cu oameni de care chiar îți era dor, răsfoiești printre amintiri privind cu nostalgie către trecut. După data de 22 este momentul să te destinzi, te bucuri de prezența copiilor, a prietenilor, participi la tot felul de întâlniri sau chiar te îndrăgostești. Ai șansa de a dărui dar și de a primi iubire, dedici mai mult timp pentru cei dragi. Deviza lunii în discuție, este: „O clipă de răbdare te poate salva de la un dezastru, un moment de nerăbdare poate provoca o nenorocire.” Proverb chinezesc

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                        
          Încă de la începutul lunii se anunță vremuri bune ce vizează relația de dragoste, ai șansa de a cuceri și de a fi cucerit de către sexul opus fiindu-ți mult mai ușor să impresionezi, să seduci. Începe o perioadă de aproximativ un an de zile în care ai ocazia să concepi un copil, fie să te bucuri de reușite, de succes venit din partea propriului copil.
            Tot acum se poate vorbi despre șansa de a revigora relația actuală de cuplu, dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj. Ești mult mai dornic să îți manifești sentimentele, să privești partea bună a relației, să fii atent la ceea ce vrea partenerul de la tine.
            Este o lună animată de dorințe, de pasiune, apare șansa de a întâlni persoana de sex opus cu care simți că te potrivești. Ai ocazia să mergi mai des la petreceri, te bucuri de atenție din partea prietenilor. Cert este că nu se poate vorbi acum despre rutină în plan amoros, ba din contră, ai sentimentul că totul se derulează cu o viteză uluitoare, mai ales atunci când vine vorba despre iubire.
            În a doua parte a lunii ai ocazia să pui la cale tot felul de întâlniri cu prietenii, călătorii alături de partener sau dăruiești dar și primești cadouri. Chiar dacă nu vei reuși să îți exprimi cu destulă claritate dorințele, așteptările pe care le ai de la celălalt vei fi de un real sprijin pentru partenerul de viață, atunci când acesta se confruntă cu probleme de sănătate sau de orice altă natură. Va trebui să dai dovadă de mai multă precauție, atunci când vine vorba despre discuțiile cu părinții, vis-a-vis de partenerul de viață, îndeosebi în preajma datei de 20.
          După data de 20 ai ocazia să te implici într-o relație intimă, te bucuri de romantism, pasiune și cadouri venite din partea persoanei iubite. Este bine să te bucuri de acest sentiment care se manifestă în sufletul tău. Tot ceea ce este legat de iubire va fi trăit cu intensitate și cu sentimentul de împlinire.
           În această perioadă ai ocazia să înveți cum să ai mai multă încredere în propria persoană pentru a reuși să renaști printr-o nouă iubire. Este important să te debarasezi de trecut, de o relație care îți creează disconfort psihic-emoțional. Ai mai mult curaj să visezi la iubire, să o lași să facă parte din viața ta.

Cariera si baniCarieră și bani                         
          Încă de la începutul lunii ești preocupat de schimbări interesante legate de locul de muncă reușind însă cu mare greutate să ajungi la un oarecare echilibru în relația cu colegii de muncă. Deși ai multe semne de întrebare, vis-a-vis de o colaborare sau un proiect profesional, încă nu ești hotărât să schimbi direcția. Simți că mai ai încă multe de învățat, de experimentat în locul în care te găsești acum. Nu este momentul să semnezi un nou contract de colaborare sau să faci o schimbare de direcție în plan profesional, îndeosebi în preajma datei de 20.
            În a doua parte a lunii se întrezăresc noi speranțe de progres în plan profesional și implicit financiar. Totul depinde de modul în care accepți și ideile celorlalți, de capacitatea de a găsi un echilibru între obligațiile de familie și cele din carieră. După data de 22 stai mult mai bine la capitolul investiții, inspirație, creativitate reușind să demarezi un parteneriat important, te implici într-o afacere imobiliară care îți va aduce beneficii materiale.
          Spre sfârșitul lunii este posibil ca oboseala mentală să te predispună la răspunsuri eronate, neatenție, confuzie iar toate acestea ar putea să conducă la probleme care țin de acte, contracte, pot să apară certuri cu un partener de afaceri. Ai muncit mult la un proiect astfel că, în preajma datei de 22, există riscul să „dai cu piciorul” unei afaceri bune datorită epuizării, din punct de vedere psihic-emoțional.
          Este important să nu exagerezi cu cheltuielile, îndeosebi în preajma datei de 22. Acordă atenție și pe la jumătatea perioadei, atunci când este posibil să cheltuiești mai mult pe lucruri care țin de casă, proprietate.
          La sfârșitul lunii ai șansa de a te bucura de câștiguri financiare, bani care vin de pe urma unor investiții făcute în trecut. Poate fi vorba și despre schimburi, o vânzare/cumpărare inspirată care îți va aduce beneficii financiare destul de consistente. Fii totuși mult mai chibzuit, în ceea ce privește cheltuielile, atât la începutul, cât și la sfârșitul acestei perioade.

SanatateSănătate  
        În această lună va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre deplasări, mai ales în preajma datei de 22. În rest, ai capacitatea să te mobilizezi pentru a găsi resursele necesare în vederea revigorării organismului. Nu exagera cu efortul fizic. Este posibil să te confrunți cu probleme care țin de lovituri, căzături, tăieturi, accidentări în gospodărie, cu ocazia unei renovări, curățenie, tot felul de treburi prin casă.

Traffic

LOADING...