Luna decembrie 2019, Capricorn

Decembrie 2019, Capricorn
010 Capricorn       În această lună ai sentimentul că renaști și Universul este de partea ta iar tot ce a fost rău a fost, de fapt, spre binele tău. Iată că multe din eventimentele din trecut te-au condus către oameni care te-au învățat să vezi partea frumoasă a vieții, te-au învățat să te vezi mai bun, mai puternic, să te lupți pentru cauze nobile pentru a avea sentimentul de împlinire. Este o perioadă bună de introspecție, o autoanaliză serioasă pentru a reuși să descoperi ce anume îți place și ce nu, ce vrei să elimini din viața ta, care sunt cele mai adânci frici ale tale, traumele care te destabilizează dar și modul în care ai putea să aduci la lumină tot ce este mai bun și mai frumos în sufletul tău. După data de 22, încet dar sigur, reușești să te pui în prim plan, să ieși în evidență printr-o atitudine mult mai optimistă, mai încrezătoare în propriile forțe de a răzbate, indiferent de obstacolele apărute în cale. Ești mult mai preocupat de propria înfățișare, de felul în care te percep ceilalți știind cum să te pui în valoare. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Nimeni nu poate trăi fără prieteni, chiar dacă stăpânește toate bunurile lumii.” Aristotel

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                    
          Este timpul să conștientizezi că marile probleme din cadrul relației de mariaj se datorează și faptului că ai ținut, poate, prea mult cont de bârfele, remarcile răutăcioase venite din partea celorlalți care nu ți-au vrut binele. La început de lună ai ocazia să faci curățenie în relația cu prietenii și să observi ce merită să păstrezi în viața ta și ce nu.
             Din data de 2 apar oportunități de progres în plan personal, de reconfigurare a vieții de cuplu dar și șansa de a cunoaște o persoană de sex opus care să joace un rol important în existența ta. În preajma datei de 12 ești predispus la reacții bruște, schimbări neașteptate în relația de cuplu ceea ce poate fi avantajos pentru tine, chiar dacă pe moment te simți epuizat, lipsit de curajul de a merge mai departe, de a schimba direcția. Este important să fii sincer cu propria persoană și s-o lași mai ușor cu trecutul, cu tendința de a te întoarce la foste iubiri care nu te-au făcut decât să bați pasul pe loc.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj începutul de lună ar putea să te ajute să pui capăt definitiv unei relații de amor pentru a face loc alteia, mult mai promițătoare. Tot în această lună te gândești foarte serios să dai startul unei relații de mariaj așa că te poți aștepta la o cerere în căsătorie sau chiar tu să ceri în căsătorie pe cineva alături de care simți că te simți împlinit sentimental.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, pe tot parcursul acestei luni ai ocazia să te îndrăgostești, poate să fie vorba despre o întâlnire de destin, îndeosebi în preajma datei de 26, atunci când are loc Eclipsa de Soare în zodia ta astfel că nu este exclus să cunoști o persoană de sex opus care va juca un rol important în existența ta.

Cariera si baniCarieră și bani                          
          Este o lună destul de agitată, la capitolul loc de muncă, relația cu colegii sau colaboratorii. Perioada debutează cu o stare de încordare astfel că este recomandat să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre relația cu superiorii. Este posibil să apară unele probleme legate de taxe, impozite, ești nevoit să plătești daune sau reevaluezi un proiect, scotocești printre acte, documente importante pentru a face corecțiile necesare. Cert este că nu prea ai cum să te relaxezi, atunci când vine vorba despre domeniul profesional, îndeosebi în preajma datei de 20. Vor ieși la lumină multe secrete și te poți aștepta la competitori duri, acțiuni injuste venite din partea dușmanilor ascunși.
          În a doua parte a lunii sunt favorizate acțiunile care țin de implicarea în cadrul unei organizații nonprofit, o asociație reușind să concretizezi anumite proiecte, să dai startul unor activități, îndeosebi în preajma datei de 27. Ai ocazia să pui bazele unei activități de lungă durată atrăgând atenția și susținerea unor persoane influente pentru a-ți îndeplini propriile țeluri profesionale.
          Din data de 20 sunt favorizate veniturile din muncă proprie, ai șansa de a găsi un loc de muncă avantajos, din punct de vedere financiar. Nu insista să dai startul unei colaborări, dacă observi că apar tot felul de obstacole, piedici menite să te avertizeze asupra unor intenții mai puțin corecte venite din partea unor colaboratori. Este semnul că nu este încă timpul să riști altfel poți avea tot felul de pierderi, probleme de natură financiară.

SanatateSănătate
       Este o lună în care ar fi bine să dai dovadă de precauție în privința propriei sănătăți putând apărea tot felul de probele datorate, în primul rând, grijilor, stresului. Este posibil să recidiveze o problemă mai veche de sănătate și să fie nevoie de intervenția urgentă a medicului, pe la jumătatea perioadei. Te poți aștepta la o sensibilitate crescută a sistemului nervos sau a căilor respiratorii, plămâni, mâini, brațe. Există predispoziția la accidente, mai ales în preajma datei de 20. Poți fi nevoit să reiei un set de analize sau să schimbi tratamentul urmat deja. Ai grijă la regimul alimentar precum și la consumul excesiv de medicamente.

Traffic

LOADING...