Luna decembrie 2019, Berbec

Decembrie 2019, Berbec
001 Berbec         În această lună vei pune mai multă pasiune în căutările tale reușind să îți focalizezi cu succes energia către depășirea propriilor limitări precum și pentru dezvoltarea personală continuă. Este posibil să reiei anumite cursuri, să faci unele călătorii în locuri pe unde nu ai mai ajuns de foarte mult timp, poți să te revezi cu persoane aflate în străinătate. Va trebui, totuși, să dai dovadă de prudență, dacă pleci la drum, să îți iei măsuri de prevedere, să acorzi atenție la eventualele probleme de relaționare. Acordă atenție și la problemele care pot să apară în eventualitatea susținerii unor examene. Fii prudent în ceea ce privește problemele care vizează cariera și nu te baza pe orice promisiune ce ți se face în această perioadă. În această lună se prefigurează noi șanse de evoluție în plan profesional. Deviza ta, pentru perioada analizată aici, este: „În trecutul nostru se află victoriile noastre, pe care le-am integrat pentru a deveni mai evoluați, precum și rănile noastre, eșecurile și traumele noastre.” Pera Novacovici

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu                            
          Începutul de lună se poate dovedi tensionat la capitolul relație de mariaj având ca subiect principal discuții neplăcute care vizează banii în comun, modul în care gestionezi bunurile, cumpărăturile pe care le faci. Tot ce ai de făcut este să fii mult mai atent la ce dorește celălalt și să ții cont și de sfatul partenerului de viață, mai ales atunci când este vorba despre cumpărături, achiziții importante pentru casă. Ai ocazia să te bucuri de susținere financiară din partea partenerului de viață, eventual demarați împreună un proiect ambițios, de lungă durată și care va aduce și beneficii materiale.
         Din data de 11 se mai liniștește atmosfera în relația de mariaj, începi să descoperi farmecul de a fi în doi, nevoia de intimitate, dorința de a iubi, de a dărui și primi mai multă atenție, afecțiune din partea persoanei iubite. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus, cu ocazia unei călătorii în interes de serviciu, o persoană care va juca un rol important în viața ta.
         În a doua parte a lunii ești tot mai preocupat de beneficiile pe care le poți obține prin intermediul partenerului de viață. Se poate vorbi despre proiecte derulate în comun, eventual te gândești să achiziționezi o casă, să demarezi o renovare a propriei locuințe.
          Comunici mai mult, călătorești, ești dornic să te implici în relația cu sexul opus, flirtezi, ba chiar sunt șanse de a da startul unei relații pasionale astfel că, spre sfârșitul anului, nu se poate vorbi la tine de singurătate, ba din contră, ai ocazia să trăiești din plin o relație pasională, plină de neprevăzut.
         Urmează o perioadă în care tot ceea ce este legat de relația intimă, viața în doi are tendința de a căpăta un contur mult mai clar, încep să-ți fie îndeplinite dorințele care țin de iubire, afecțiune și pasiune. Dacă te gândești serios să dai startul unei relații de lungă durată, ai ocazia să întâlnești acum persoana care îți este sortită, prin intermendiul prietenilor sau cu ocazia unei călătorii în străinătate.

Cariera si baniCarieră și bani                      
         În această lună ai sentimentul că este momentul să schimbi direcția în carieră sau să profiți din plin de oportunitățile de progres în plan profesional. Încă din al doilea decan al acestei luni vei avea sentimentul că nu are rost să mai pierzi timpul cu nimicuri, cu oameni alături de care nu ai cum să progresezi, ba din contră, bați pasul pe loc. Știi exact ce ai de făcut, în ce direcție trebuie să acționezi având de partea ta oameni de calitate, persoane care vor să te ajute să îți împlinești un țel important.
            Se mai detensionează lucrurile în ceea ce privește anumite datorii, plata unor taxe și impozite, ba chiar poți să primești bani din urmă sau să ești susținut financiar la momentul oportun. Pe de altă parte ai ocazia să revii asupra unor înțelegeri, contracte ce vizează colaborarea cu o firmă străină sau pui la cale o deplasare în străinătate în interes de serviciu. Te bucuri de inspirație, intuiție, beneficiezi de susținere din partea unor superiori, ai șansa de a da startul unei colaborări de lungă durată, îndeosebi la mijlocul perioadei.
            În preajma datei de 20 va trebui să fii mult mai prudent, dacă ai de făcut deplasări în străinătate, în interes de serviciu. Nu te baza pe promisiunile care ți se fac în această perioadă și vizează un eventual contract de muncă în străinătate.
            În ceea ce privește finanțele, în această lună, ai ocazia să te bucuri de mai multe câștiguri venite prin muncă personală dar și din eventuale cadouri, atenții venite din partea partenerului de viață sau de pe urma unor asocieri făcute în trecut, o moștenire sau prin câștigarea unui proces. Se cere mai multă prudență în ceea ce privește cheltuielile, în mod deosebit spre sfârșitul acestei luni.
          În a doua parte a lunii ai șansa de a-ți spori veniturile ca urmare a unor realizări din zona carierei, prin efort personal. Reușești să atragi atenția superiorilor, te faci remarcat prin capacitatea de a găsi soluții salvatoare, în ceea ce privește anumite proiecte, colaborări. Spre sfârșitul perioadei este favorizată urmarea de cursuri de perfecționare.

SanatateSănătate
        Este o perioadă în care, indiferent de problemele de sănătate cu care te poți confrunta, vei reuși să le depășești cu bine. Este indicat să îți faci analizele medicale în prima parte a lunii pentru a depista eventuale probleme pentru care ai ocazia să găsești soluții mult mai rapid. Acordă atenție în preajma datei de 20 întrucât ești predispus la accidente, răsturnări de situație, probleme legate de sănătate. În momentele de tensiune, de neliniște este recomandat să faci mai multe plimbări în aer liber, exerciții fizice moderate pentru a te relaxa.

Traffic

LOADING...