Luna decembrie 2019, Balanță

Decembrie 2019, Balanță
007 Balanta         În această lună ai ocazia să demarezi proiecte care țin de casă, imobiliar, pui la cale o eventuală cumpărare/vânzare de locuință, o renovare. Ai ocazia să investești cu succes în propria casă, proprietate, să primești susținere din partea părinților. Nu este exclus să îți dorești să emigrezi. Din data de 9 te remarci prin capacitatea de a negocia, de a obține mult mai ușor ce îți propui, datorită abilităților de comunicare, de a readuce armonia, echilibrul în mediul tău sau chiar de a fi mai înțelegător în relația cu ceilalți. După data de 22, încet dar sigur, parcă se face mai multă lumină în jur, atunci când vine vorba despre relația cu familia, reușind să faci modificări în propria gospodărie, eventual renovezi sau faci o achiziție importantă pentru propria locuință. Deviza perioadei este: „Valoarea ta stă în ceea ce ești, nu în ceea ce ai.” Thomas Edison

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                         
          În această lună te bucuri de mai multă atenție, afecțiune, susținere venite din partea partenerului de viață. Ai ocazia să pui la cale schimbări benefice care țin de propria locuință, este posibil chiar să vorbim despre o moștenire neașteptată sau bani proveniți prin intermediul partenerului de viață.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație sentimentală, în această lună nu îți va lipsi  atenția primită de la sexul opus, ușurința de a da startul unei relații de amor. Se amplifică viața erotică, sexualitatea, nevoia de iubire reușind să redescoperi farmecul iubirii, a pasiunii din relația de dragoste.
          Este recomandat să-ți analizezi cu atenție sufletul și gândurile, să îți exprimi cu blândețe eventualele nemulțumiri din relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 22, atunci când este posibil să apară răsturnări de situație legate de casă, familie, bani și astfel să ajungeți la tot felul de discuții neplăcute. Este posibil să gândești una și alta să spui iar de aici să apară tot felul de probleme în ceea ce privește transmiterea informației.
          Din data de 20 crește șansa de a concepe un copil sau de a face planuri de viitor, vis-a-vis de copil. Dedici mai mult timp educației copilului,  petrecerii timpului alături de acesta, te bucuri de realizări ale propriului copil. Spre sfârșitul lunii se mai liniștește relația cu familia și astfel ești mult mai calm și atent la nevoile partenerului de viață.
          Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj, în prima parte a lunii vei trăi tot felul de sentimente contradictorii în relația cu persoana iubită sau pur și simplu ai sentimentul că nu are rost să acorzi prea mare atenție unor eventuale avansuri venite din partea sexului opus. Spre finalul lunii lucrurile par să fie mai liniștite în relația de mariaj, cât timp reușești să găsești un echilibru între obligațiile de serviciu și cele de familie. Nu este cazul să exagerezi cu munca. Relația cu partenerul de viață este plină de romantism, afecțiune bucurându-vă împreună de realizări deosebite, în plan financiar și/sau material, mai ales spre sfârșitul perioadei.

Cariera si baniCarieră și bani                   
          Te gândești tot mai serios să te implici în activități profesionale menite să îți aducă bani, recunoașterea propriei valori. Va trebui să acorzi o atenție deosebită relației cu partenerii de afaceri, colaboratorii apropiați, îndeosebi în preajma datei de 22, atunci când vei reuși să dai startul unei colaborări fructuoase dar nu lipsită de surprize. Fii prudent la actele semnate, negocierile pe care le faci în preajma datei de 20. Muncești mult asumându-ți responsabilități dar acest lucru nu înseamnă că vei primi recunoașterea valorii tale. Îți dorești să ți se recunoască valoarea, capacitatea de a găsi cât mai rapid soluții în situații critice.
             În prima parte a lunii există riscul să apară nemulțumiri în relația cu colegii și colaboratorii. Nu este momentul să lansezi un proiect profesional sau să faci o schimbare importantă în carieră, mai ales dacă ți se propune o colaborare cu persoane sau o firmă aflată în străinătate, îndeosebi în preajma datei de 20.
            Este o lună interesantă la capitolul finanțe și loc de muncă, relație de afaceri, parteneriate. Totul depinde de modul în care profiți de momentul favorabil pentru a face un salt important în plan profesional. Ai abilitatea de a atrage oameni de valoare de partea ta, cât timp ești încrezător în experiența ta profesională și/sau în capacitaea de acumula informații din domeniul care te interesează. Pe tot parcursul lunii te bucuri de bani care din păcate vin și se duc destul de repede. Cel puțin ai satisfacția că nu muncești degeaba și ai ocazia să cumperi ceea ce ți-ai dorit de mult timp.

SanatateSănătate    
       La începutul lunii te simți extenuat, la nivel psihic-emoțional, datorită grijilor cotidiene. Este important să acorzi mai multă atenție propriului organism, îndeosebi pe la jumătatea lunii, atunci când este posibil să apară unele probleme legate de căile respiratorii, plămâni. Este recomandat să eviți excesele alimentare, consumul exagerat de alcool, tutun, cafea, dulciuri.  

Traffic

LOADING...