Luna august 2023, Vărsător

August 2023, Vărsător
011 Varsator     Deviza ta în această lună este: „Nu vei eșua decât atunci când încetezi să mai încerci.” Albert Einstein
     Este o perioadă în care poți face schimbări importante sau poți reveni asupra unor situații dar este și un timp de luare a unor decizii în plan relațional și profesional. Este posibil să reiei colaborări mai vechi sau pot să apară tensiuni, rupturi, despărțiri în cadrul relației de cuplu.    
  La începutul lunii apar tot felul de neplăceri, legate de relația de cuplu sau în ceea ce privește unele asocieri. Te poți aștepta la schimbări neașteptate care vizează familia, relația cu părinții sau necesitatea de a interveni cât mai prompt într-o chestiune care vizează o casă, proprietate. Îți concentrezi atenția în direcția relației cu celălalt fiind dornic să rupi monotonia, starea de rutină.
            Până în data de 23 august trăiești cu intensitate, pasiune, treci de la o extremă la alta în relația de cuplu. Este vorba despre multă energie, ambiție, inițiativă, pasiune dar și tendința de a-ți impune punctul de vedere cu agresivitate. Ești predispus la stări de agitație, impulsivitate și lipsă de diplomație ceea ce va conduce, inevitabil, la certuri destul de dure în relația de cuplu, având ca subiect principal problemele și starea de tensiune din carieră. Se poate vorbi totuși despre o oarecare revigorare a relației, chiar o reaprindere a pasiunii, a iubirii dintre voi, îndeosebi spre spre sfârșitul lunii, atunci când vei pune mai mult accent pe relația intimă, sexuală. Este timpul potrivit pentru a lămuri direcția în care merge, de fapt, relația actuală, dacă merită să mai faci sacrificii, să îți dedici timpul, energia și sentimentele în cadrul acestei relații.
            Până în data de 27 august ai ocazia să dai startul unei relații sentimentale de la care ai mari așteptări. Pe tot parcursul acestei luni vei pune mai mult accent pe relația intimă, cauți noi posibilități de a dezvolta o relație de dragoste în care te implici total, cu pasiune fiind predispus la implicarea într-o relație extraconjugală.
            Este o lună în care va trebui să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește relația cu colegii de lucru, îndeosebi cu un superior. Este posibil să apară tot felul de încurcături legate de acte, mesaje, informații care pot să îți dea peste cap programul de lucru și relația cu șefii. La mijlocul lunii ai ocazia să vezi ce anume se vrea de la tine, dacă are rost să te mai implici într-un proiect profesional care este în derulare. Este indicat să acorzi o atenție deosebită la acte, înregistrarea și semnarea oricăror documente sau a unor contracte, pe tot parcursul acestei luni.
            La sfârșitul perioadei sunt favorizate veniturile venite de pe urma unei afaceri, a unui parteneriat sau prin intermediul partenerului de viață. Acordă atenție la bani, cheltuielile pe care le faci acum și evită excesele, îndeosebi atunci când vine vorba despre cumpărături.