Luna august 2023, Taur

August 2023, Taur
002 Taur      Deviza ta, în această lună, este: „Când pornești la o acțiune, trebuie să ai în vedere și riscurile ei.” Eugen Lovinescu
    Încă de la începutul lunii ești preocupat de casă, familie, schimbările care vizează propria locuință, investiții pe care vrei să le faci sau achiziții pentru propria locuință. Se poate vorbi acum despre cheltuieli pentru o renovare sau pentru a cumpăra un bun de valoare. Se recomandă mai multă atenție la relația cu părinții, îndeosebi în prima parte a acestei luni. De evitat schimbarea, achiziția sau vânzarea unui bun imobiliar, pe tot parcursul acestei luni.
            Relația sentimentală trece acum prin schimbări, conștientizări având ocazia să lași definitiv în urmă o relație de dragoste pentru alta, ce pare mai promițătoare. Nu este exclus să revină în viața ta o fostă relație de iubire, îndeosebi din data de 23 august.
           Vei resimți nevoia de distracții, aventură dar și de a da un nou sens relației în care ești deja angrenat. Este o perioadă în care ai ocazia să trăiești cu pasiune, cu intensitate relația de iubire, călătorești, te distrezi, te bucuri de creativitate și concretizezi cu mai multă ușurință ideile de care dispui.
            Se recomandă mai multă prudență la o relație sentimentală, îndeosebi în preajma datei de 27 august, atunci când pot apărea disensiuni în relația cu o persoană de sex opus și, de la simple reproșuri, poate să se ajungă la o ceartă destul de serioasă, care predispune la finalizarea relației. În prima parte a lunii va trebui să apelezi la intuiție, creativitate, la inspirația de moment pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești în plan profesional. Este o perioadă favorabilă din punct de vedere profesional, îndeosebi spre sfârșitul lunii când dai dovadă de conștiinciozitate, implicare, de sprijin pentru colegi sau colaboratori.
              Se poate vorbi despre șansa de a reveni asupra unor colaborări sau de a obține ce îți dorești de mult timp. Primești sfaturi valoroase, care vizează locul de muncă, din partea partenerului de viață sau a unui asociat.
            Domeniul financiar este mult mai bine aspectat în prima parte a lunii. Se recomandă  însă atenție la modul în care îți negociezi salariul, un contract, parteneriat, la deciziile pe care le iei, vis-a-vis de propria afacere.