Luna august 2023, Scorpion

August 2023, Scorpion
008 Scorpion          Deviza ta pentru această lună: Cel ce spune că e imposibil nu ar trebui să-l împiedice pe cel ce nu crede aşa ceva.” Albert Einstein
     Încă de la începutul lunii vei pune mai mult accent pe carieră, pe aspectele care vizează viața socio-profesională ceea ce te va ajuta să te mobilizezi și să încerci să faci schimbările mult dorite. Este posibil să treci prin tot felul de încercări, teste, interviuri care te vor dezamăgi sau nu vei reuși să găsești ceea ce cauți. Nemulțumirile și pierderile din carieră se pot răsfrânge și asupra relației de mariaj și astfel poți să ajungi la tot felul de reproșuri, acuzații, gelozie, discuții lipsite de sens, care te vor răscoli și mai mult. Se recomandă prudență în preajma datei de 22 august, atunci când ai tendința să exagerezi cu dorința de a-ți lua revanșa, de a te răzbuna pe anumite persoane despre care gândești că te-au nedreptățit în plan sentimental.
            Spre sfârșitul lunii august se relaxează oarecum atmosfera din relația de cuplu, ba chiar ai sentimentul că lucrurile revin pe un făgaș mai bun pentru relația de mariaj. Este o perioadă în care preferi să trăiești cu intensitate, să vezi partea bună a unei relații sentimentale bucurându-te astfel de pasiune, ca și cum ai vrea să te redescoperi prin iubire, să dai un nou sens vieții tale amoroase.
            În această lună te poți aștepta la schimbări interesante în carieră, cu impact pe termen lung. Va trebui să îți dozezi energia, să te orientezi într-o singură direcție evitând implicarea în mai multe activități, simultan. Este timpul să arăți ce poți, să dai tot ce este mai bun și să folosești experiența  profesională în avantaj personal. Acordă atenție la colaborări, încheierea unor contracte, pe tot parcursul acestei luni și nu te grăbi să iei decizii fără să te sfătuiești cu partenerul de viață sau cu o persoană de încredere.
            Din data de 23 august ai ocazia să te destinzi, să privești din cu totul alt punct de vedere viața, oamenii, relația cu prietenii, să fii mai optimist, încrezător în capacitățile de a te descurca în viață. Poți să fii invitat de prieteni în călătorii, la petreceri sau pur și simplu în vacanță.