Luna august 2023, Săgetător

August 2023, Săgetător
009 Sagetator         Deviza ta pentru această lună este: „Fiecare clipă de căutare este o clipă de regăsire.” Paulo Coelho
      Încă de la începutul lunii simți nevoia de a călători departe de casă, de a te revedea cu persoane venite de departe, eventual din străinătate. Nu este exclus să faci deplasări cu scop inițiatic, spiritual, primești susținere venită din partea unor maeștrii, ghizi spirituali, profesori care vor juca un rol deosebit în dezvoltarea personalității tale. Ai ocazia să interacționezi cu oameni interesanți, cu medii, grupuri care au preocupări de natură spirituală. Este o perioadă care va avea un impact major în viața ta, prin relația pe care o ai cu străinătatea, preocupările legate de spiritualitate sau filosofie precum și reevaluarea propriilor posibilități de expansiune în plan spiritual. Relaționezi mai frecvent cu persoane de altă naționalitate sau prieteni aflați pe alte melaguri.
            În prima parte a lunii ești predispus la probleme în relația de cuplu datorate, în mare parte, discuțiilor pe tema unei călătorii sau colaborări cu persoane de altă naționalitate. În a doua parte a lunii se poate reaprinde pasiunea în relația de cuplu, îndeosebi dacă iei decizia fermă de a pleca într-o vacanță în doi. Pot apărea tot felul de surprize în plan amoros având tendința de a reveni la o fostă iubire și astfel nedreptățești partenerul de viață. Se recomandă prudență la deciziile pe care le iei, îndeosebi atunci când vine vorba despre relația de cuplu. Sunt aduse la suprafață lucruri neplăcute, vis-a-vis de relație, probleme care trebuiesc discutate, analizate și conștientizate. Dacă ești singur, din data de 27 august sunt  șanse de a da startul unei relații de dragoste, cu o persoană de sex opus din grupul de amici.
            În plan profesional este momentul să dai dovadă de prudență, îndeosebi din data de 23 august când pot apărea tot felul de întorsături legate de acte oficiale, decizii venite din partea unor șefi. Ești predispus la răsturnpri de situație legate de locul de muncă, relația cu colegii sau chiar cu probleme care țin de mijloacele de comunicare, instrumentele de lucru, aparatura electronică și astfel nu reușești să rezolvi la timp sarcinile de lucru. Din data de 23 august ai șansa unei noi lansări în carieră, datorită implicării tale în cadrul unui proiect comun, alături de colegi sau colaboratori. Știi cum să te remarci, să te faci auzit, văzut impresionând superiorii prin originalitate și spontaneitate.
          În preajma datei de 27 august este bine să acorzi o mai mare atenție la actele pe care intenționezi să le semnezi sau dacă vrei să-ți faci publicitate, să te lansezi într-un nou domeniu. Prietenii te susțin în demersurile tale astfel că se recomandă să le ceri ajutorul.