Luna august 2023, Rac

August 2023, Rac
004 Rac        Deviza ta pentru această perioadă este: „Cea mai prețioasă călătorie este este aceea către sufletul vostru.” Mircea Eliade
      Începutul lunii te predispune la restricții de ordin financiar sau necesitatea de a face o reevaluare a bugetului personal, de a reconfigura aspecte care țin de o colaborare. În prima parte a lunii cauți resurse financiare clare, de durată încercând să apelezi la ajutorul unor persoane din anturajul apropiat pentru a găsi un loc de muncă mai bine plătit.
     În prima parte a lunii îți va fi mai ușor să comunici cu persoane de sex opus, eventual să legi noi relații de prietenie sau chiar de dragoste. Totul este să acorzi atenție la ce anume se vrea, de fapt, de la tine și cât de mult ești dispus să te implici într-o nouă relație. Se poate vorbi și despre ocazia de a pune bazele unei relații de cursă lungă, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu ești predispus la discuții neplăcute pe tema banilor, a cheltuielilor, pe tot parcursul acestei luni. Este posibil să ajungi la tot felul de confruntări, contraziceri, în preajma datei de 1 august datorate, în mare parte, bârfelor, a neplăcerilor provocate de dușmani ascunși.
             În ceea ce privește domeniul profesional, se poate vorbi acum despre noi oportunități de progres în carieră prin intermediul rudelor apropiate sau ca urmare a finalizării unor cursuri de perfecționare. Nu vor lipsi însă provocările, răsturnările de situație menite să te forțeze să schimbi direcția în domeniul socio-profesional. Ești nevoit să faci deplasări în interes de serviciu, îndeosebi în a doua parte a lunii iar acestea ar putea să îți aducă și beneficii financiare. Este o lună în care vei pune mai mult accent pe bani, noi posibilități de a atrage venituri în bugetul personal. Ești mult mai  sigur pe tine, pe propriile posibilități de a concretiza proiecte ambițioase, îndeosebi atunci când vine vorba despre bani și carieră. Se recomandă prudență la asocieri fiind nevoit să faci o selecție serioasă în ceea ce privește colaborarea cu vechi amici sau persoane dintr-o organizație din care faci parte. În preajma datei de 23 august va trebui să fii prudent, atunci când vine vorba despre schimbări legate de un contract de colaborare sau semnarea de colaborări, parteneriate. Se recomandă prudență și în cazul va trebui să faci călătorii care se pot dovedi a fi în dezavantajul tău.
             La finalul lunii primești mesaje clare, vis-a-vis de o relație în care ești implicat fiind timpul să faci o alegere care nu se va dovedi a fi în avantajul tău.