Luna august 2023, Pești

August 2023, Pești
012 Pesti        Deviza ta pentru această lună este: „Viața este prea scurtă pentru a-ți irosi timpul cu oameni care nu te apreciază și nu te respecta.” Roy T. Bennet
      În această lună vei pune mai mult accent pe noi posibilități de a progresa în plan profesional, de a da startul unor relații care te avantajează într-o afacere personală. Dai dovadă de inspirație, voință, ambiție în a-ți atinge propriul țel. Pe de altă parte ești preocupat și de sănătatea propriului organism, de a organiza mult mai eficient timpul de lucru.
           În prima parte a acestei luni ești axat pe locul de muncă, obligațiile care țin de serviciu, rezolvarea unor aspecte care vizează un proiect profesional, ceea ce te predispune la neglijarea relației de cuplu astfel că se poate vorbi despre o oarecare stare de tensiune, certuri în relație, în preajma datei de 1 august.
             Ai ocazia să te redescoperi prin celălalt, să vezi care sunt plusurile și minusurile unei relații stabile. Nu vor lipsi nici provocările sau problemele de natură sentimentală, relațională, îndeosebi în a doua parte a lunii. Este vorba despre o relație care te poate răscoli profund având sentimentul că nu i te poți opune. Trebuie doar să te bucuri din plin de fiecare moment și să o lași mai ușor cu autocritica. Ceea ce trebuie să se întâmple tot se va întâmpla!
            În zona carierei pot avea loc schimbări semnificative fiind nevoie de mobilizare, ambiție și curaj din partea ta. Poate fi o perioadă de reevaluare a unui contract de colaborare, de revenire asupra unor înțelegeri, negocieri. Va trebui să dai dovadă de o mai mare atenție, atunci când vine vorba despre semnarea unui act care pune în valoare un parteneriat sau o afacere, pe tot parcursul lunii august. Este o lună în care serviciul, relația cu colegii și/sau colaboratorii vor ocupa un loc important în existența ta, îndeosebi până în data de 23 august. Cert este că, indiferent de obstacolele cu care te confrunți, vei face față cu bine la sarcinile de serviciu.
           La sfârșitul perioadei nu sunt favorizate parteneriatele, relația de cuplu fiind supusă la tot felul de teste, reevaluări, se reiau discuții despre evenimente deja petrecute fiind nevoit să te justifici pentru deciziile luate în trecut.