Luna august 2023, Gemeni

August 2023, Gemeni
003 Gemeni      Deviza ta, pentru luna aceasta, este: „Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile” Charles Wagner                                  .                                       
    Începutul lunii îți aduce o activitate intensă, în ceea ce privește relația cu rudele, studiile, susținerea unor examene de certificare sau punerea la punct a unor proiecte care te vor avantaja în plan profesional. Se recomandă prudență la documentele semnate, îndeosebi din data de 23   august. Ai ocazia să călătorești mai mult, să ajungi în locuri pe unde nu ai mai fost de ceva timp sau te reîntâlnești cu persoane dragi. Este o lună de reevaluări dar și de regăsiri, de relansare, în ceea ce privește relația cu rudele, simți o mai mare nevoie de a te plimba, de a socializa, de a-ți face noi prieteni, de a renunța la prieteni care nu mai corespund așteptărilor tale.
            Prima parte a lunii este favorabilă pentru călătoriile în doi, pentru a petrece timp cu partenerul de viață, o perioadă în care ai ocazia să treci la o mai bună comunicare în relația de mariaj. Știi cum să te faci apreciat de jumătatea ta trăind momente de dragoste și pasiune. Este timpul să readuci un nou suflu în relație și să lași în trecut orice umbră de îndoială și nemulțumire. Ești predispus la reluarea unei relații sentimentale sau poate fi ocazia de a obsergva adevăratele interese ale unei persoane de sex opus.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj este bine să fii mult mai prudent la modul în care îți exprimi propriile nemulțumiri, vis-a-vis de un proiect care implică și bani pe care îi poți obține, în mod special, prin intermediul partenerului de viață. Chiar dacă mai planează unele suspiciuni, teama de a nu fi părăsit, reușești să treci cu bine peste aceste trăiri preocupându-te mai mult de obligațiile care țin de serviciu. Din data de 27 august se poate vorbi despre ocazia de a da startul unei noi relații de dragoste fiind mult mai deschis către flirt.
            În ceea ce privește domeniul profesional vor apărea tot felul de contradicții, neplăceri în relația cu colegii, încurcături care vizează acte, documente oficiale, probleme legate de semnarea unui contract, îndeosebi în prima parte a lunii. Din data de 23 august vei pune mai mult accent pe relația cu propria familie, cu părinții, te preocupi mai mult de casa părintească, călătorești în locurile natale, îți schimbi domiciliul sau ești nevoit să te muți în altă localitate.
            Domeniul financiar nu trece prin schimbări deosebite. Totul depinde de starea ta de spirit, modul cum alegi să gestionezi bugetul personal având tendința de a trece destul de ușor de la o stare la alta, iar la nervi poți să cheltui pe lucruri care nu îți sunt absolut necesare, îndeosebi în a doua parte a lunii.