Luna august 2023, Fecioară

August 2023, Fecioară
006 Fecioara      Deviza ta, pentru luna august, este: „Este uimitor cât de bogat se simte omul care iubește.” John Balwer                                                     .
     În prima parte a  lunii te simți copleșit de tot felul de îndatoriri sau chiar de probleme de sănătate care se cer a fi remediate urgent. Este nevoie de mai multă atenție la ce anume și cât mănânci dar și la aspectele care vizează relaxarea, o mai bună organizare a programului de lucru. Este o perioadă de introspecție dar și de aflare a unor informații secrete, care te vor ajuta să privești din cu totul alt punct de vedere anumite relații, evenimente ale vieții, personale dar și profesionale. Este o perioadă bună pentru analiză interioară, pentru reflexie sinceră asupra propriei existențe. Este posibil să mergi mai des prin locașuri sfinte, să meditezi, să te rogi mai mult, să te sacrifici în favoarea semenilor iar toate acestea te vor ajuta să te eliberezi de o povară.
            Nu vor lipsi situațiile confuze, neclaritățile, dezamăgirile care vizează relația de dragoste, ceea ce te va face să te simți oarecum neîmplinit în plan sentimental. Totul va merge bine, cât timp nu ai așteptări de la celălalt și iei lucrurile așa cum vin spre tine. Este șansa de a clarifica ce vrei de la o relație, dacă îți convine să continui o relație cu mari semne de întrebare. Primești răspunsurile, îndeosebi în prima parte a acestei luni. În preajma datei de 27 august ești predispus la discuții neplăcute, în relația cu partenerul de viață, pe tema copilului, a educației acestuia. Va trebui să dai dovadă de mai multă îngăduință și să înveți cum să mai lași de la tine, fără să te mai încăpățânezi să îți dai dreptate cu orice preț. Spre sfârșitul lunii se observă o îmbunătățire vizibilă în relația de mariaj având ocazia să dai startul unui proiect comun, de lungă durată, legat de o casă. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci nici nu prea ai chef să dai startul unei relații serioase, îndeosebi în prima parte a lunii. Preferi să călătorești cu mintea în trecut și să te hrănești cu amintiri, eventual dorești să revii la o iubire din trecut.
            Începutul de lună este foarte agitat la capitolul carieră, proiecte profesionale, relația cu colegii și/sau colaboratorii. Lucrurile par să se deruleze cu o viteză ieșită din comun fiind luat prin surprindere de anumite decizii, acțiuni care contravin regulilor și principiilor morale. Ai toate șansele să schimbi direcția în plan profesional sau iei decizia de a schimba strategiile de acțiune în ceea ce privește un proiect ambițios. Cert este că până spre sfârșitul lunii reușești să readuci lucrurile pe un făgaș normal, în plan profesional.
            Din data de 27 august apar noi oportunități de câștiguri financiare, șansa de a negocia în favoarea ta un contract de colaborare sau pentru a investi din propriile resurse într-o direcție favorabilă, menită să îți aducă mai mulți bani în contul personal.