Luna august 2023, Berbec

August 2023, Berbec
001 Berbec        Deviza ta pentru această lună este: „Adevărata iubire începe acolo de unde tu nu mai aștepți nimic în schimb” Antoine de Saint-Exupery
     Este o lună în care debordezi de energie, dinamism, încredere, creativitate și iubire punând multă pasiune în tot ceea ce faci. Te aprinzi destul de ușor, atunci când vine vorba despre dragoste, flirt astfel că, până la jumătatea lunii, se întrezăresc noi perspective din punct de vedere sentimental având ocazia să atragi atenția sexului opus cu mai multă ușurință. Începutul lunii te poate pune în situații destul de neplăcute, în ceea ce privește o relație sentimentală în care ești implicat.
              Relația de cuplu este mult mai animată, îndeosebi din data de 27 august, atunci când apar noi posibilități de relansare a relației de cuplu sau șansa de a cunoaște o persoană de sex opus, care poate să joace un rol important în existența ta. În prima parte a lunii îți va veni destul de greu să găsești armonia în relația de dragoste. Neștiind prea clar ce vrei în plan sentimental ești predispus la compromisuri,  probleme de natură sentimentală.
            Din data de 23 august ești mult mai preocupat de locul de muncă,  de sarcinile de serviciu asumându-ți mai multe responsabilități în colectivul de muncă. Va trebui să fii echilibrat în relația cu colegii sau colaboratorii existând tendința de a fi prea critic, ceea ce ar putea declanșa destul de ușor tot felul de conflicte. Te poți aștepta la schimbări mai puțin avantajoase în plan profesional, îndeosebi din data de 27 august, atunci când ai ocazia de a vedea care sunt de fapt problemele ce vizează domeniul profesional.
            În ceea ce privește finanțele se recomandă mai multă prudență la cheltuielile pe care le faci pe tot parcursul lunii putând apărea cheltuieli neprevăzute și astfel este nevoie de atenție la achizițiile pe care le faci. Este recomandat să eviți riscurile financiare sau să dai startul unor parteneriate, colaborări ce implică și investiții financiare serioase. Nu vor lipsi provocările de la locul de muncă, din relația cu colegii astfel că va trebui să dai dovadă de calm și diplomație în situațiile tensionate.