Luna august 2023, Balanță

August 2023, Balanță
007 Balanta        Deviza ta, pentru luna analizată este: „Viața nu este o enigmă ce trebuie dezlegată, ci o realitate care trebuie trăită.” Soren Aabye Kierkegaard
       În această lună te simți însuflețit de idealuri nobile, ești concentrat pe relația cu prietenii, pe posibilitatea de a face schimbări interesante în plan relațional. Socializezi, legi tot felul de prietenii reușind să impresionezi prin starea de optimism, umor și atitudinea plină de încredere în propria persoană. Te poți aștepta însă la răsturnări de situație legate de relația de dragoste, datorate unor indiscreții, bârfe venite din partea unor prieteni care nu au gânduri bune la adresa ta, îndeosebi în prima parte a lunii.
             Viața ta sentimentală trece prin reconfigurări, reveniri asupra unor situații sau aspecte care s-au derulat și în trecut. Fiind constrâns de tot felul de obligații legate de familie, relația cu proprii părinți sau copil, pe tot parcursul acestei luni, trăiești momente de confuzie, rătăcire neștiind prea clar ce vrei, ce alegeri să faci, către cine să îți îndrepți atenția sau dacă merită să mai investești timp și energie într-o anumită relație de dragoste. Chiar dacă te confrunți cu tot felul de probleme în relația de cuplu, se pare că toate acestea sunt menite pentru a descoperi ce vrea celălalt, în ce stadiu este relația de mariaj și ce anume ai de făcut, ce corecții trebuie să pui în aplicare pentru a restabili echilibrul. Spre sfârșitul lunii distracția în doi este binevenită deoarece deschide noi posibilități de a vă cunoaște mai bine și de a vă redescoperi pasiunea, iubirea reciprocă. Te poți bucura de realizări deosebite, de succes venit cu ajutorul partenerului de viață.
            Este o lună interesantă la capitolul carieră, o perioadă în care vin oportunități de a progresa dar și de a te elibera din colaborări socio-profesionale destul de presante. Nu este o lună favorabilă în privința afacerilor personale, îndeosebi în prima parte a perioadei. Va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre investiții, îndeosebi la jumătatea lunii. Domeniul financiar este favorabil, îndeosebi spre sfârșitul acestei luni, atunci când ai ocazia să demarezi colaborări ambițioase, menite să-ți aducă bani în contul personal. Totul este să fii atent la ce acte semnezi, la negocierile pe care le faci întrucât pot apărea tot felul de blocaje, probleme datorate dușmanilor ascunși.
            Din data de 23 august ai ocazia să participi la evenimente în scopuri caritabile, acțiuni umanitare, experiențe care te pot ajuta să te simți împlinit, poți să descoperi o nouă față a existenței. Beneficiezi acum de susținere venită din partea unor ghizi, a unor mentori având ocazia să stabilești relații utile pentru progresul personal.