Luna august 2021, Vărsător

August 2021, Vărsător
011 Varsator     La începutul lunii apar tot felul de neplăceri, legate de relația de cuplu sau în ceea ce privește unele asocieri. Te poți aștepta la schimbări neașteptate care vizează familia, relația cu părinții sau necesitatea de a interveni cât mai prompt într-o chestiune ce vizează o casă, proprietate. Îți concentrezi atenția în direcția relației cu celălalt fiind dornic să rupi monotonia, starea de rutină. Este o perioadă în care poți face schimbări importante sau poți reveni asupra unor situații dar este și un timp de luare a unor decizii în plan relațional și profesional. Este posibil să reiei colaborări mai vechi sau pot să apară tensiuni, rupturi, despărțiri în cadrul relației de cuplu.
            Până în data de 22 august trăiești cu intensitate, pasiune, treci de la o extremă la alta în relația de cuplu. Este vorba despre multă energie, ambiție, inițiativă, pasiune dar și tendința de a-ți impune punctul de vedere cu agresivitate. Ești predispus la stări de agitație, impulsivitate și lipsă de diplomație ceea ce va conduce, inevitabil, la certuri destul de dure în relația de cuplu, având ca subiect principal problemele și starea de tensiune din carieră. Se poate vorbi totuși despre o oarecare revigorare a relației, chiar o reaprindere a pasiunii, a iubirii dintre voi, îndeosebi spre spre sfârșitul lunii, atunci când vei pune mai mult accent pe relația intimă, sexuală. Este timpul potrivit pentru a lămuri direcția în care merge, de fapt, relația actuală, dacă merită să mai faci sacrificii, să îți dedici timpul, energia și sentimentele în cadrul acestei relații.
            Din data de 14 august ai ocazia să dai startul unei relații sentimentale cu o persoană aflată la mare distanță sau de altă naționalitate. Nu este exclus să dai startul unei relații sentimentale cu ocazia unei excursii. Pe tot parcursul acestei luni vei pune mai mult accent pe relația intimă, cauți noi posibilități de a dezvolta o relație de amor în care te implici total, cu pasiune. Este o lună în care va trebui să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește relația cu colegii de lucru, îndeosebi cu un superior. Este posibil să apară tot felul de încurcături legate de acte, mesaje, informații care pot să îți dea peste cap programul de lucru și relația cu șefii.
            La mijlocul lunii ai ocazia să vezi ce anume se vrea de la tine, dacă are rost să te mai implici într-un proiect profesional care este în derulare. Este indicat să acorzi o atenție deosebită la acte, înregistrarea și semnarea oricăror documente sau a unor contracte, îndeosebi în prima parte a lunii.
La sfârșitul perioadei sunt favorizate veniturile venite de pe urma unei afaceri, a unui parteneriat sau prin intermeidul partenerului de viață. Este bine dacă reușești să eviți confruntările directe, pe față. Va trebui să fii mult mai atent la bani, cheltuielile pe care le faci acum și să eviți excesele, îndeosebi atuncicând vine vorba despre cumpărături.
            Deviza ta pentru perioada analizată este: „Fericirea este compusă din micile victorii.” Anonim