Luna august 2021, Taur

August 2021, Taur
002 Taur       Încă de la începutul lunii ești preocupat de casă, familie, copii, eventuale investiții pe care vrei să le faci sau achiziții pentru propria locuință. Se poate vorbi acum despre cheltuieli pentru o renovare sau pentru a cumpăra un bun de valoare. Se recomandă mai multă atenție la relația cu părinții, îndeosebi în primele zece zile. De evitat schimbare, achiziție sau vânzarea unui bun imobiliar, îndeosebi în preajma datei de 5 august.
    În ceea ce privește relația sentimentală aceasta trece acum prin schimbări, conștientizări având ocazia să lași definitiv în urmă o relație de amor pentru alta, mult mai promițătoare sau reaprinzi flacăra iubirii în relația de cuplu. Vei resimți mult mai acut nevoia de distracții, de aventură dar și de a da un nou sens relației în care ești deja angrenat. Este o perioadă în care ai ocazia să trăiești cu pasiune, cu intensitate relația de iubire, călătorești mai mult, te distrezi, te bucuri de creativitate și concretizezi cu mai multă ușurință ideile de care dispui. Se recomandă mai multă prudență la o relație sentimentală, îndeosebi în preajma datei de 25 august, atunci când pot apărea disensiuni în relația cu o persoană de sex opus și, de la simple reproșuri, poate să se ajungă la o ceartă destul de serioasă, care predispune la finalizarea relației.
            În prima parte a lunii va trebui să apelezi la intuiție, creativitate, la inspirația de moment pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești în plan profesional. O perioadă favorabilă din punct de vedere profesional se anunță îndeosebi de la jumătatea lunii, atunci când îți va fi mult mai ușor să ajungi la ceea ce ți-ai propus. Se poate vorbi despre șansa de a reveni asupra unor colaborări sau de a obține ce îți dorești de mult timp. Primești sfaturi valoroase, care vizează locul de muncă, din partea partenerului de viață sau a unui eventual asociat, îndeosebi din data de 19 august.
            Domeniul financiar este mult mai bine aspectat în a doua parte a lunii. Până atunci se recomandă atenție la modul în care îți negociezi salariul, un contract, parteneriat, la deciziile pe care le iei, vis-a-vis de propria afacere. 
            Deviza ta pentru perioada analizată este: „Viitorul depinde de multe lucruri dar, mai ales, de tine.” Frank Tiger