Luna august 2021, Săgetător

August 2021, Săgetător
009 Sagetator       Încă de la începutul lunii simți nevoia de a călători departe de casă, de a te revedea cu persoane venite de departe, eventual din străinătate. Îți dorești să interacționezi cu oameni interesanți, cu medii, grupuri care au preocupări de natură spirituală. Este o perioadă în care se va observa un impact major în viața ta, prin relația pe care o ai cu străinătatea, preocupările legate de spiritualitate sau filosofie precum și reevaluarea propriilor posibilități de expansiune în plan spiritual. Relaționezi mai frecvent cu persoane de altă naționalitate sau prieteni aflați pe alte melaguri. Nu este exclus să faci deplasări cu scop inițiatic, spiritual, primești susținere venită din partea unor maeștrii, ghizi spirituali, profesori care vor juca un rol deosebit în dezvoltarea personalității tale.
            În prima parte a lunii ești predispus la probleme în relația de cuplu datorate, în mare parte, discuțiilor pe tema unei călătorii sau colaborări cu persoane de altă naționalitate. În a doua parte a lunii se poate reaprinde pasiunea în relația de cuplu, îndeosebi dacă iei decizia fermă de a pleca într-o vacanță în doi.
            Pot apărea tot felul de surprize în plan amoros având tendința de a reveni la o fostă iubire și astfel nedreptățești partenerul de viață. Se recomandă prudență la deciziile pe care le iei, îndeosebi atunci când vine vorba despre relația de cuplu. Nu este exclusă nici aducerea la suprafață a unor lucruri neplăcute, vis-a-vis de relație, probleme care trebuiesc discutate, analizate și conștientizate. Orice amânare poate provoca și mai multă suferință.
            Dacă ești singur, din data de 14 august sunt mari șanse de implicare într-o relație de dragoste, cu o persoană de sex opus din mediul de lucru, un superior sau o persoană care deține o funcție de răspundere.
            În plan profesional este momentul să dai dovadă de prudență, îndeosebi în preajma datei de 11 august, atunci când este posibil să te confrunți cu tot felul de răsturnări de situație legate de locul de muncă, relația cu colegii sau chiar cu probleme care țin de mijloacele de comunicare, instrumentele de lucru, aparatura electronică și astfel nu reușești să rezolvi la timp sarcinile de lucru.
            Din data de 22 august ai șansa unei noi lansări în carieră, datorită implicării tale în cadrul unui proiect comun, alături de colegi sau colaboratori. Știi cum să te remarci, să te faci auzit, văzut impresionând superiorii prin originalitate și spontaneitate.
În preajma datei de 23 august este bine să acorzi o mai mare atenție la actele pe care intenționezi să le semnezi sau dacă vrei să-ți faci publicitate, să te lansezi într-un nou domeniu. Este recomandată o amânare! Cert este că vei avea ocazia să observi ce anume ai de schimbat sau ce vrei, de fapt, în plan profesional.
         Deviza ta, pentru luna aceasta, este: „O clipă de răbdare te poate salva de la un dezastru, un moment de nerăbdare poate provoca o nenorocire.” Proverb chinezesc