Luna august 2021, Rac

August 2021, Rac
004 Rac        Începutul lunii îți poate aduce unele restricții de ordin financiar sau necesitatea de a face o reevaluare a bugetului personal, de a reconfigura aspecte care țin de o eventuală colaborare. În prima parte a lunii cauți resurse financiare clare, de durată încercând să apelezi la ajutorul unor persoane din anturajul apropiat pentru a găsi un loc de muncă mai bine plătit.
      În prima parte a lunii îți va fi mai ușor să comunici cu persoane de sex opus, eventual să legi noi relații de prietenie sau chiar de dragoste. Totul este să acorzi atenție la ce anume se vrea, de fapt, de la tine și cât de mult ești dispus să te implici într-o nouă relație. Se poate vorbi și despre ocazia de a pune bazele unei relații de cursă lungă, îndeosebi spre sfârșitul lunii
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu ești predispus la discuții neplăcute pe tema banilor, a cheltuielilor, îndeosebi din prima parte a lunii. Este posibil să ajungi la tot felul de confruntări, contraziceri, în preajma datei de 25 august datorate, în mare parte, și bârfelor, a neplăcerilor provocate de dușmani ascunși.
             În ceea ce privește domeniul profesional, se poate vorbi acum despre noi oportunități de progres în carieră prin intermediul rudelor apropiate sau ca urmare a finalizării unor cursuri de perfecționare. Ești nevoit să faci deplasări în interes de serviciu, îndeosebi în a doua parte a lunii iar acestea ar putea să îți aducă și beneficii financiare.
            Este o lună în care vei pune mai mult accent pe bani, noi posibilități de a atrage venituri în bugetul personal. Ești mult mai  sigur pe tine, pe propriile posibilități de a răzbate, îndeosebi atunci când vine vorba despre bani și carieră. În preajma datei de 22 august va trebui să fii prudent, atunci când vine vorba despre schimbări legate de un contract de colaborare sau semnarea de colaborări, parteneriate. Se recomandă prudență și în cazul va trebui să faci călătorii care se pot dovedi a fi în dezavantajul tău.
            Deviza ta, în această lună, este: „Puterea nu corupe dar ticăloșii, dacă ajung într-un post de conducere, corup puterea.” Geoge Bernard Shaw