Luna august 2021, Pești

August 2021, Pești
012 Pesti       În această lună de vară dedici cea mai mare parte a timpului muncii sau încercării de a găsi noi remedii pentru problemele de sănătate cu care te confrunți. Investești cu succes cea mai mare parte din energia fizică în munca pe care o prestezi lucrând mult, dând dovadă de dedicare, conștiinciozitate remarcându-te cu ușurință în mediul de lucru. În prima parte a acestei luni ești mult prea axat pe locul de muncă, obligațiile care țin de serviciu, rezolvarea unor aspecte care vizează un proiect profesional, ceea ce te predispune la neglijarea relației de cuplu astfel că se poate vorbi despre o oarecare stare de tensiune, certuri în relație, în preajma datei de 10 august.
            Dacă nu ești căsătorit, din data de 22 august se amplifică și mai mult nevoia de a da startul unei relații de cursă lungă. Ai ocazia să te redescoperi prin celălalt, să vezi care sunt plusurile și minusurile unei relații de cursă lungă. Nu vor lipsi nici provocările sau problemele de natură sentimentală, relațională, îndeosebi la începutul lunii. Este vorba despre o relație care te poate răscoli profund având sentimentul că nu i te poți opune. Nu ai decât să te bucuri din plin de fiecare moment și să o lași mai ușor cu autocritica. Ceea ce trebuie să se întâmple tot se va întâmpla!
            În zona carierei pot avea loc schimbări semnificative fiind nevoie de mobilizare, ambiție și curaj din partea ta. Poate fi o perioadă de succes, popularitate, de obținere a unui post de conducere și implicit o mărire a salariului. Va trebui să dai dovadă de o mai mare atenție, atunci când vine vorba despre semnarea unui act care pune în valoare un parteneriat sau o afacere, îndeosebi în preajma datei de 11 august.
            Este o lună în care serviciul, relația cu colegii și/sau colaboratorii vor ocupa un loc important în existența ta, îndeosebi până în data de 22 august. Cert este că, indiferent de obstacolele cu care te confrunți, vei face față cu bine la sarcinile de serviciu. În preajma datei de 22 august există riscul să ajungi la confruntări directe în colectivul de muncă, să te simți folosit, exploatat de către ceilalți colegi de muncă.
           La sfârșitul perioadei sunt favorizate parteneriatele, asocierile de lungă durată, menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Ești susținut de familie și de partenerul de viață pentru a-ți împlini proiecte ambițioase în plan socio-profesional.
            Deviza ta, pentru luna august, este: „Cel ce zboară are aripile dinainte pregătite.” Anonim