Luna august 2021, Leu

August 2021, Leu
005 Leu       Începutul lunii este trăit cu intensitate, îndeosebi în plan relațional, fiind nevoie de calm și atenție din partea ta în relația de cuplu. Este o lună în care vei pune mai mult accent pe propria persoană având șansa la reînnoire în plan personal, schimbarea propriei mentalități, vis-a-vis de viață, relații. Reușești să impresionezi prin simpla ta prezență dar și prin atitudinea dezinvoltă, prin dinamism și ambiție, prin hotărârea de a merge mai departe, indiferent de obstacolele ivite în cale. Ești preocupat de progresul personal, de noi posibilități de a obține mai mulți bani, recunoaștere în plan socio-profesional. Ești dominat de pasiune și entuziasm pentru împlinirea unui țel măreț astfel că nu vei da înapoi de la niciun obstcaol apărut în calea ta.
            Chiar dacă, în prima parte a lunii, ai ocazia să observi că multe din demersurile tale tind să fie întârziate, ai ocazia să constați că lucrurile se derulează, de fapt, în avantajul tău făcându-te mai atent la colaboratorii care nu au intenții tocmai pozitive, vis-a-vis de relația de colaborare cu tine. Ai ocazia să faci curățenie în viața personală, în relația cu ceilalți descoperind o nouă față a mediului, grupului din care faci parte. Ceea ce sădești acum, în această perioadă, va avea impact pe termen îndelungat, în destinul tău.
            Ai ocazia să călătorești mai mult alături de partenerul de viață și astfel redescoperiți momente de pasiune și romantism. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, se poate vorbi acum despre ocazia de a reveni la o fostă relație sau de a da startul unei relații sentimentale cu o persoană de sex opus cunoscută prin intermediul rudelor sau a mediului de lucru cu ocazia unei călătorii, excursii.
Este timpul să acționezi cu mai multă încredere în tine, curaj și, mai ales, să te eliberezi dintr-o relație toxică, care nu ți-a adus mai nimic bun de-a lungul timpului. Este posibil să dai curs unei relații de dragoste pe care preferi să o păstrezi departe de ochii lumii.
            Nu trebuie să te lași copleșit de obligațiile de serviciu sau de nemulțumirile din cadrul carierei pentru că astfel riști să te îndepărtezi de partener. O plimbare în doi, o scurtă vacanță ar fi binevenită, în special pe la jumătatea lunii.
            În această perioadă va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre relația cu colegii și/sau superiorii. Te poți aștepta la unele răsturnări de situație neașteptate, în plan profesional, apărute ca urmare a unor bârfe, invidii venite din partea prietenilor, îndeosebi în prima parte a perioadei analizate. Va trebui să acorzi o mai mare atenție la actele pe care le semnezi acum, modul în care negociezi salariul, în mod special la jumătatea lunii. În a doua parte a lunii ești nevoit să investești mai mult în casă, familie, poate chiar să îți susții părinții cu bani.
            Din data de 22 august apar noi oportunități de creștere a veniturilor din muncă personală. Poate fi vorba despre o renegociere a salariului, noi oportunități de a primi un post de lider în cadrul colectivului de muncă. Deviza ta în această lună este: „Doar cei care s-au ajutat singuri știu cum să-i ajute pe ceilalți.” George Bernard Shaw