Luna august 2021, Berbec

August 2021, Berbec
001 Berbec         Este o lună în care debordezi de energie, dinamism, încredere, creativitate și iubire punând multă pasiune în tot ceea ce faci. Te aprinzi destul de ușor, atunci când vine vorba despre dragoste, flirt astfel că până la jumătatea lunii se întrezăresc noi perspective din punct de vedere amoros având ocazia să atragi atenția sexului opus cu mai multă ușurință. Începutul lunii te poate pune în situații destul de neplăcute, în ceea ce privește o relație sentimentală în care ești implicat.
        Relația de cuplu este mult mai animată, îndeosebi din data de 16 august, atunci când apar noi posibilități de relansare a relației de cuplu sau șansa de a cunoaște o persoană de sex opus, care poate să joace un rol important în existența ta.
            În prima parte a lunii îți va veni destul de greu să găsești armonia în relația de amor. Neștiind prea clar ce vrei ești predispus la compromisuri, le probleme de nataură sentimentală. Din data de 22 august ești mult mai preocupat de locul de muncă, sarcinile de serviciu asumându-ți mai multe responsabilități în colectivul de muncă. Va trebui să fii echilibrat în relația cu colegii sau colaboratorii existând tendința de a fi prea critic ceea ce ar putea declanșa destul de ușor tot felul de conflicte. Te poți aștepta la schimbări avantajoase în plan profesional, îndeosebi din data de 26 august, atunci când ai ocazia de a pune bazele unei colaborări de lungă durată.
            În ceea ce privește finanțele se recomandă mai multă prudență la cheltuielile pe care le faci, îndeosebi în primele zece zile ale acestei luni, atunci când pot apărea cheltuieli neprevăzute și astfel este nevoie de mai multă atenție la achizițiile pe care le faci. Se recomandă semnarea unui contract de colaborare sau pentru un nou contract de muncă la jumătatea lunii. În a doua parte a lunii se poate vorbi despre șanse mult mai mari de a câștiga bani din muncă personală sau ești inspirat, când vine vorba despre investiții.
            Spre sfârșitul lunii este bine să profiți de noile oportunități de progres în carieră. Deviza ta, pentru luna analizată este: „Visele tale depind doar de voința ta de a ți le îndeplini” Anonim