Luna august 2020, Vărsător

August 2020, Vărsător
011 Varsator     Putem să vorbim despre o lună în care te implici, trup și suflet, în tot ceea ce ține de relații, socializare, parteneriate sau afaceri. Îți concentrezi atenția în direcția relației cu celălalt fiind dornic să rupi monotonia, starea de rutină. Este o perioadă în care poți face schimbări importante sau poți reveni asupra unor situații dar este și un timp de luare a unor decizii în plan relațional și profesional. Este posibil să reiei colaborări mai vechi sau pot să apară tensiuni, rupturi, despărțiri în cadrul relației de cuplu. Spre sfârșitul lunii pui mai mult accent pe relația intimă, cauți noi posibilități de a dezvolta o relație de amor în care te implici total, cu pasiune. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Fericirea este compusă din micile victorii.” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                            
         Până în data de 20 trăiești cu intensitate, pasiune, treci de la o extremă la alta în relația de cuplu. Este vorba despre multă energie, ambiție, inițiativă, pasiune dar și tendința de a-ți impune punctul de vedere cu agresivitate. Ești predispus la stări de agitație, impulsivitate și lipsă de diplomație ceea ce va conduce, inevitabil, la certuri destul de dure în relația de cuplu având ca subiect principal problemele și starea de tensiune din carieră. Se poate vorbi totuși despre o oarecare revigorare a relației, chiar o reaprindere a pasiunii, a iubirii dintre voi, îndeosebi spre spre sfârșitul lunii, atunci când vei pune mai mult accent pe relația intimă, sexuală. Este timpul potrivit pentru a lămuri direcția în care merge, de fapt, relația actuală, dacă merită să mai faci sacrificii, să îți dedici timpul, energia și sentimentele în cadrul acestei relații. Ai ocazia să te lămurești asupra aspectelor esențiale din relația de mariaj.
       Dacă ești singur atunci va urma o perioadă intensă și interesantă, la capitolul dragoste, relația cu sexul opus, reconfigurarea relației sentimentale. Este posibil să te reîndrăgostești cu ocazia unei vacanțe petrecute în doi. La sfârșit de lună ai ocazia să dai startul unei relații intime trăită cu intensitate, pasiune rezonând cu persoana iubită, din punct de vedere intim, afectiv. Nu este exclusă nici revenirea la o iubire din trecut sau la aflarea unor vești legate de o iubire din trecut. Ești oarecum derutat neștiind prea clar ce alegeri să faci, la ce să renunți, pe cine să păstrezi alături de tine.

Cariera si baniCarieră și bani                            
         Este o lună în care va trebui să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește relația cu colegii de lucru, îndeosebi cu un superior. Este posibil să apară tot felul de încurcături legate de acte, mesaje, informații care pot să îți dea peste cap programul de lucru și relația cu șefii, în preajma datei de 4. Te poți aștepta la unele confruntări directe dar și la tot felul de neplăceri, discuții contradictorii, acuzații nefondate, îndeosebi în preajma datei de 25. Va trebui să dai dovadă de prudență la asocierile pe care vrei să le faci acum, dacă merită să faci anumite investiții într-o afacere, un parteneriat.
       La mijlocul lunii ai ocazia să vezi ce anume se vrea de la tine, dacă are rost să te mai implici într-un proiect profesional care este în derulare. Este indicat să acorzi o atenție deosebită la actele, înregistrarea și semnarea oricăror documente sau a unor contracte, îndeosebi în prima parte a lunii. Evită să iei decizii importante care vizează o investiție legată de o casă, proprietate în preajma datei de 13.
       La sfârșitul perioadei sunt favorizate veniturile venite de pe urma unei afaceri, a unui parteneriat sau prin intermeidul partenerului de viață. Este bine dacă reușești să eviți confruntările directe, pe față. Va trebui să fii mult mai atent la bani, cheltuielile pe care le faci acum și să „te întinzi cât îți este plapuma”.

SanatateSănătate 
         Starea de agitație te poate predispune la accidente, reacții necontrolate, lovituri, căzături, excese menite să-ți pună sănătatea și/sau viața în pericol, în preajma datei de 4. Stresul accentuat îți poate provoca stări de insomnie sau alternări ale tensiunii arteriale. Este recomandat să mergi mai des la sala de sport sau să faci mai multe ieșiri în natură evitând totuși escaladările periculoase, sporturile extreme, îndeosebi în preajma datei de 24 dar și spre sfârșitul perioadei.