Luna august 2020, Taur

August 2020, Taur
002 Taur       În această lună vei pune mai mult accent pe familie, proiectele care vizează casa, propriul domiciliu sau relația cu părinții. Au loc schimbări legate de casă, domiciliu, o renovare sau discuții pe tema unei moșteniri, proprietăți care ți se cuvine fiind acum timpul să se facă dreptate în favoarea ta. Revii asupra unor aspecte care țin de locul natal, relația cu părinții sau ai ocazia să te întâlnești cu prieteni din copilărie, îndeosebi în a doua parte a lunii. Din data de 22 se anunță o amplificare a relației de dragoste, declarații și promisiuni în plan amoros, noi perspective de a schimba direcția în ceea ce privește iubirea. Se amplifică creativitatea, dorința de a avea un copil sau de a te implica în viața și educația propriului copil. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Visele tale depind doar de voința ta de a ți le îndeplini” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                          
         Se anunță o lună dinamică, în ceea ce privește relația de cuplu. Ești ferm hotărât să te mobilizezi pentru a duce la capăt un proiect comun, alături de partenerul de viață, numai că vor apărea tot felul de neclarități, distorsiuni neîncrederea putând fi la ordinea zilei, ceea ce te va determina să faci un pas înapoi, atunci când vine vorba despre decizii comune cu partenerul de viață. Ai ocazia să intri în posesia unor secrete sau chiar tu să te implici într-o relație de amor secretă și astfel ai sentimentul că îți este dată viața peste cap.
       Se pot produce schimbări legate de domiciliu astfel că nu prea ai chef de visare, romantism, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când ești asaltat de obligațiile care țin de viața de familie, părinți, reamenajarea propriei locuințe. Chiar dacă vor mai exista și conflicte în relația de mariaj, îndeosebi în prima parte lunii, este posibilă reluarea unor discuții neplăcute care țin de patrimoniu sau relația cu părinții. Este bine să îți asculți sufletul, fără să te lași doborât de răsturnările de situație, dezamăgiri. Fii atent la ce se vrea de fapt, care sunt intențiile din spatele unor acțiuni și acționează cu tact și diplomație.
       Din data de 20 ești dornic de mai multă iubire, atenție din partea sexului opus, există predispoziția la flirt reușind să atragi cu mai multă ușurință atenția sexului opus. Te lași invadat de emoții, pasiune, dorințe în plan amoros și te bucuri de căldura și starea de bine a unei noi relații de iubire ce pare să aducă un nou suflu în existența ta. Este o lună în care vei reuși să îmbini utilul cu plăcutul și vei vedea și partea frumoasă a vieții în doi.
       Va trebui să acorzi o atenție deosebită la eventualele decizii pe care le iei în preajma datei de 19, cel mai probabil fiind să reiei anumite discuții neplăcute cu partenerul de viață pe tema banilor cheltuiți în legătură cu o mutare, renovarea unei locuințe sau chiar în legătură cu părinții care au tendința să se implice în relația ta de cuplu.

Cariera si baniCarieră și bani                      
          Este o lună favorabilă, în plan profesional, reușind să atragi clienți, te faci auzit, îți sunt luate în seamă proiectele, ideile și chiar ești apreciat de către șefi. Este posibil să te bucuri de noi oportunități legate de o eventuală schimbare a jobului actual sau obținerea unui post cu un salariu mai avantajos. Te implici mai mult în cadrul unui proiect dând dovadă de creativitate și inspirație, ai capacități organizatorice, fler, diplomație, bună dispoziție și încredere în propriile abilități și experiența profesională.  
       În prima parte a lunii te bucuri de susținere venită din partea familiei pentru a-ți împlini un țel profesional. Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu colegii, îndeosebi în preajma datei de 25 sau poți să iei decizia de a schimba direcția în plan profesional, în cadrul unui parteneriat. Te simți motivat să muncești beneficiind acum de popularitate și succes bucurându-te de câștiguri financiare importante. Ai ocazia să observi că multe din ideile cu care ai cochetat în trecut au ocazia să se conretizeze acum cu mai multă ușurință. Totul depinde de ambiția ta, de modul în care îți susții punctul de vedere.
       Spre sfârșitul lunii ești mult mai preocupat să te perfecționezi, să participi la seminarii, să depui dosarul pentru a-ți continua studiile superioare sau pentru a purta discuții constructive care vizează cariera personală, cu oameni bine instruiți.  

SanatateSănătate
       Este o perioadă destul de agitată reușind cu greutate să ajungi să te preocupi și de propria sănătate. Acordă atenție în prima parte a lunii, atunci când pot să apară unele probleme legate de insomnii, acumulare de tensiune datorată efortului intelectual deosebit. Stresul, nemulțumirile constante îți pot provoca unele tulburări care țin de zona digestivă, ficat, pancreas, dureri de spate, alternări ale tensiunii arteriale, îndeosebi în a doua parte a lunii. Nu trebuie să neglijezi tot ceea ce ține de zona renală, îndeosebi spre sfârșitul perioadei.