Luna august 2020, Scorpion

August 2020, Scorpion
008 Scorpion      În prima parte a lunii vei pune mai mult accent pe carieră, pe aspecte care vizează viața socio-profesională ceea ce te va ajuta să te mobilizezi și să cauți să faci schimbările mult dorite. Este posibil să treci prin tot felul de încercări, teste, interviuri care te vor dezamăgi sau nu vei reuși să găsești ceea ce cauți. Din data de 22 ai ocazia să te destinzi, să privești din cu totul alt punct de vedere viața, oamenii, relația cu prietenii, să fii mai optimist, încrezător în capacitățile de a te descurca în viață. Poți să fii invitat de prieteni într-o călătorie, la petreceri sau pur și simplu în vacanță. Deviza, în această lună, este: „Drumul spre fericire presupune trei secrete: hotărâre, efort și timp.” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                           
        Nemulțumirile și pierderile din carieră se pot răsfrânge și asupra relației de mariaj și astfel poți să ajungi la tot felul de reproșuri, acuzații, gelozie, discuții lipsite de sens care te vor răscoli și mai mult. Mare atenție în preajma datei de 10, atunci când ai tendința să exagerezi cu dorința de a-ți lua revanșa, de a te răzbuna pe anumite persoane despre care gândești că te-au nedreptățit în plan sentimental. În prima parte a lunii ești predispus la reluarea unei relații de iubire din trecut preferând să o păstrezi în secret. Este posibil chiar să dai startul unei relații amoroase cu cineva din mediul socio-profesional încercând astfel să te folosești de anumite favoruri din partea acesteia.
       Din data de 15 se relaxează oarecum atmosfera din relația de cuplu, ba chiar să ai sentimentul că lucrurile revin pe un făgaș oarecum mai bun pentru relația de mariaj. Din data de 7 te poți aștepta la o perioadă „fierbinte” în plan amoros, cu o persoană de altă naționalitate sau aflată la mare distanță. Este o perioadă în care preferi să trăiești cu intensitate, să vezi partea bună a unei relații sentimentale bucurându-te astfel de pasiune, intensitate, ca și cum ai vrea să te redescoperi prin iubire, să dai un nou sens vieții tale amoroase. Nu vor fi excluse bârfele, posibilele scandaluri legate de relația cu sexul opus, îndeosebi în preajma datei de 25.
       Spre sfârșitul lunii este recomandat să dai dovadă de realism și de spirit analitic, să nu te lași furat de himere, de iluzii deșarte.

Cariera si baniCarieră și bani                           
         În această lună se pot întâmpla lucruri importante în carieră, cu impact pe termen lung. Va trebui să îți dozezi energia, să te orientezi într-o singură direcție evitând implicarea în mai multe activități, simultan. Pot interveni acum schimbări importante în planul profesiei sau chiar schimbări de statut profesional.
       La începutul acestei perioade se poate vorbi despre nevoia de a-ți reconfigura obiectivele, strategiile care țin de locul de muncă. Este posibil să găsești un nou job sau poți accepta o nouă funcție, care implică mai multă răspundere dar și o remunerație pe măsură. Cert este că poți avea parte acum de susținerea venită de la persoane cu putere de influență, socială și financiară. Nimic nu îți pare prea greu de realizat, cât timp dai dovadă de conștiinciozitate și o bună organizare a timpului de lucru. Este timpul să arăți ce poți, să dai tot ce este mai bun și să folosești experiența  profesională în avantaj personal. Acordă atenție la colaborări, încheierea unor contracte, îndeosebi până în data de 4. Dacă îți cauți de ceva timp un loc de muncă mult mai avantajos, în această lună se pare că îți surâd astrele, cât timp muncești susținut și nu renunți la primul obstacol apărut în calea ta.
        Din data de 20 sunt mult mai avantajate activitățile profesionale de grup, prin intermediul prietenenilor. Reușești să îți faci mai multă publicitate, să atragi clienți, să îți mărești veniturile din muncă proprie, te simți norocos.

SanatateSănătate
          Este o lună în care este recomandat să eviți excesele de orice fel, fie că vorbim despre muncă, mâncare sau alcool. Ești predispus la probleme care țin de circulația sângelui, inimă sau la accidente, îndeosebi pe la mijlocul perioadei. Acordă atenție la călătoriile pe care le faci în interes de serviciu, în preajma datei de 12, întrucât ești predispus la accidente.