Luna august 2020, Săgetător

August 2020, Săgetător
009 Sagetator       Este o lună în care simți nevoia să călătorești, să studiezi, să fructifici fiecare oportunitate de dezvoltare personală, prin asimilarea de noi experiențe. Ai ocazia să interacționezi cu oameni interesanți, cu medii, grupuri care au preocupări de natură spirituală. Este o lună în care se va observa un impact major în viața ta, prin relația pe care o ai cu străinătatea, preocupările legate de spiritualitate sau filosofie precum și reevaluarea propriilor posibilități de expansiune în plan spiritual. Relaționezi mai frecvent cu persoane de altă naționalitate sau prieteni aflați pe alte melaguri. Nu este exclus să faci deplasări cu scop inițiatic,  spiritual, primești susținere venită din partea unor maeștrii, ghizi spirituali, profesori care vor juca un rol deosebit în dezvoltarea personalității tale. Din data de 22 ai șansa unei noi lansări în carieră datorită implicării tale în cadrul unui proiect comun, alături de colegi sau colaboratori. Știi cum să te remarci, să te faci auzit, văzut impresionând superiorii prin originalitate și spontaneitate. Deviza ta, pentru luna aceasta, este: „Când pornești la o acțiune, trebuie să ai în vedere și riscurile ei.” Eugen Lovinescu

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Lucrurile revin, încet dar sigur, în relația de mariaj reușind să ajungi la o mai bună colaborare, comunicare în relația de cuplu. Deși, la prima vedere, lucrurile se desfășoară normal, aparent fără existența vreunei probleme, ai totuși ocazia să constați că treci printr-o transformare importantă, în ceea ce privește relația de cuplu. Vei rămâne destul de uimit de faptul că relația nu este tocmai ceea ce îți doreai sau ceva s-a schimbat, în felul tău de a fi, de a vedea lucrurile astfel că ai tendința de a judeca partenerul de viață dintr-un punct de vedere, nu tocmai real și obiectiv. Se cere o mai mare atenție la ceea ce spui, la modul în care îți exprimi nemulțumirile în relația de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 16. Este posibil să acorzi prea mult timp carierei și să nu mai observi problemele din cadrul relației de mariaj. Nu ai timp suficient pentru a discuta cu partenerul tău ceea ce te frământă, ce anume ai dori să faci și nu reușești să concretizezi, tocmai pentru că nu ai suficientă încredere în celălalt. Nu este exclusă nici aducerea la suprafață a unor lucruri neplăcute, vis-a-vis de relație, probleme care trebuiesc discutate, analizate și eventual conștientizate. Orice amânare poate provoca și mai multă suferință.
       Dacă ești singur putem să vorbim despre implicarea într-o relație de amor, eventual cu o persoană de sex opus din mediul de lucru, un superior sau o persoană care deține o funcție de răspundere, îndeosebi în a doua parte a lunii. Nu este exclus să redeschizi anumite discuții cu o fostă iubire aflată în străinătate. Urmează o perioadă oarecum bulversantă, cu evenimente inedite, la capitolul iubire, sexualitate, ai șansa de a da startul unei relații de iubire la mare distanță.

Cariera si baniCarieră și bani     
        Această lună este destul de solicitantă, în plan profesional. Este timpul să dai dovadă de prudență, mai ales dacă te gândești să faci schimbări în zona carierei, îndeosebi în preajma datei de 10, atunci când este posibil să te confrunți cu tot felul de răsturnări de situație legate de locul de muncă, relația cu colegii sau chiar cu probleme care țin de mijloacele de comunicare, instrumentele de lucru, aparatura electronică și astfel nu reușești să rezolvi la timp sarcinile de lucru.
       În preajma datei de 13 este bine să acorzi o mai mare atenție la actele pe care intenționezi să le semnezi sau dacă vrei să-ți faci publicitate, să te lansezi într-un nou domeniu. Este recomandată o amânare! Cert este că vei avea ocazia să observi ce anume ai de schimbat sau ce vrei, de fapt, în plan profesional. Atenție și la eventualele parteneriate, la colaborări sau lansarea în afaceri, îndeosebi în prima parte a lunii.
       Este o lună în care sunt favorizate negocierile, obținerea de bani prin intermediul celorlalți sau de pe urma unei afaceri lansate în tercut. Din data de 18 se accentuează tot ceea ce ține de sfera socio-profesională dând dovadă de conștiiciozitate, inspirație, o mai bună organizare a timpului de lucru. O perioadă favorabilă pentru relansare în plan profesional este îndeosebi spre sfârșitul lunii. Ai posibilitatea de a găsi un (nou) job, unul care este pe măsura așteptărilor tale, după data de 30.   
      Planul financiar este bine aspectat putându-te aștepta la câștiguri financiare datorate efortului tău, abilităților și talentelor de care dispui, îndeosebi după data de 20. Pe tot parcursul acestei perioade este bine să nu dai startul vreunei afaceri personale, colaborări, implicarea într-un parteneriat, până când nu ai toate informațiile necesare, în privința viitorilor colaboratori.

SanatateSănătate
      Va trebui să nu faci excese, imprudențe, atunci când vine vorba despre alimentație și/sau unele activități care ar putea să îți suprasolicite organismul. Este recomandat să dai dovadă de cumpătare pentru că ești predispus la probleme ale rinichilor, ficat, probleme digestive, dureri de spate, infecții, îndeosebi în prima parte a lunii. Acordă atenție în timpul călătoriilor pe distanțe lungi, în preajma datei de 10, întrucât ești predispus la lovituri, accidente, tot felul de probleme menite să îți pună viața în pericol.