Luna august 2020, Pești

August 2020, Pești
012 Pesti       În această lună de vară îți dedici cea mai mare parte a timpului muncii sau încercării de a găsi noi remedii pentru eventualele probleme de sănătate cu care te confrunți. Investești cu succes cea mai mare parte din energia fizică în munca pe care o prestezi lucrând mult dând dovadă de dedicare, conștiinciozitate remarcându-te cu ușurință în mediul de lucru. Spre sfârșitul lunii vei pune mai mult accent pe relația de mariaj sau nevoia de dezvoltare a unui parteneriat care implică multă dedicare, efort fizic și mental. Ai ocazia să petreci mai mult timp alături de partenerul de viață sau dai un nou sens unei relații de parteneriat. Deviza ta, pentru luna august, este: „Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubești ceea ce faci.” Steve Jobs

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                           
         În prima parte a acestei luni ești mult prea axat pe locul de muncă, obligațiile care țin de serviciu, rezolvarea unor aspecte care vizează un proiect profesional, ceea ce te predispune la neglijarea relației de cuplu astfel că se poate vorbi despre o oarecare stare de tensiune, certuri în relație în preajma datei de 10. Din data de 18 au loc discuții constructive, legate de casă, familie, de posibila achiziție a unei case sau a unui teren. Cert este că ești pus pe treabă, te afli într-o stare de agitație permanentă mobilizând astfel și partenerul de viață, îndeosebi atunci când vine vorba despre familie.
       Dacă nu ești căsătorit, din data de 20 se amplifică și mai mult nevoia de a da startul unei relații de cursă lungă. Ai ocazia să te redescoperi prin celălalt, să vezi care sunt plusurile și minusurile unei relații de cursă lungă. Nu vor lipsi nici provocările sau problemele de natură sentimentală, relațională, îndeosebi la începutul și sfârșitul lunii. Este vorba despre o relație care te poate răscoli profund având sentimentul că nu i te poți opune. Nu ai decât să te bucuri din plin de fiecare moment și să o lași mai ușor cu autocritica. Ceea ce trebuie să se întâmple tot se va întâmpla!

Cariera si baniCarieră și bani                           
       Putem să vorbim despre o lună în care serviciul, relația cu colegii și/sau colaboratorii vor ocupa un loc important în existența ta, îndeosebi până în data de 20. În zona carierei pot avea loc schimbări semnificative fiind nevoie de mobilizare, ambiție și curaj din partea ta. Poate fi o perioadă de succes, popularitate, de obținere a unui post de conducere și implicit o mărire a salariului. Va trebui să dai dovadă de o mai mare atenție, atunci când vine vorba despre semnarea unui act care pune în valoare un parteneriat sau o afacere, îndeosebi în preajma datei de 10. Cert este că, indiferent de obstacolele cu care te confrunți, vei face față cu brio la sarcinile de serviciu. În preajma datei de 24 există riscul să ajungi la confruntări directe în colectivul de muncă, să te simți folosit, exploatat de către ceilalți colegi de muncă.
       De evitat semnarea oricărui act, contract care vizează un serviciu în străinătate. Nu te grăbi să iei decizii care te-ar putea afecta pe termen îndelungat ajungând astfel mai mult să pierzi decât să câștigi, în plan profesional. Este o perioadă incertă, confuză în relația cu prietenii, ba chiar este posibil ca anumite persoane să încerce în mod voit să îți facă rău așa că fii mult mai prudent în tot ce este legat de carieră, bani și parteneriate.  
       La sfârșitul lunii sunt favorizate parteneriatele, asocierile de lungă durată menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Ești susținut de familie și de partenerul de viață pentru a-ți împlini proiecte ambițioase în plan socio-profesional.

SanatateSănătate
      Este o lună de vară în care este recomandat să nu îți neglijezi sănătatea. Solicitările de la locul de muncă  ar putea să-ți pună la încercare rezistența fizică și psihică. Este important să găsești un echilibru între muncă și odihnă, între veghe și somn. Recurgerea la terapii alternative, starea de relaxare, găsirea unor noi metode de tratament te-ar putea ajuta la vindecarea unor boli sau răni, traume sufletești mai vechi. Ești predispus la intervenții chirurgicale, în încercarea de a rezolva o problemă de sănătate cu care te confrunți de ceva timp. Este posibil să ai unele probleme cardiace, infecții, probleme cu tensiunea arterială, eventual probleme stomatologice sau în zona capului. Este bine să eviți excesele care țin de alimentație sau medicamente.